Policija izvērtēs video, kurā jaunieši iebrauc Tīnūžos ar ātrumu virs 200 km/h 15

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.marts 2024 10:18

Valsts policija izvērtēs videomateriālu, kurā redzams, kā automašīna milzīgā ātrumā iebrauc apdzīvotā vietā "Tīnūži" un, rupji pārkāpjot vairākus ceļu satiksmes noteikumus, gandrīz izraisa sadursmi ar citiem spēkratiem.

Minētais videomateriāls, kas filmēts no pārkāpēja vadītās automašīnas "Audi" salona, otrdien strauji izplatījās dažādos interneta sociālajos tīklos. Tajā redzams, ka auto, braucot pa ceļu P5 no Pusmuižas puses, īsi pirms Tīnūžiem attīsta ātrumu gandrīz 240 kilometri stundā (km/h), un ceļa zīmei "Apdzīvotas vietas sākums" pabrauc garām ar ātrumu, kas lielāks par 200 km/h.

Tuvojoties apļveida krustojumam, priekšā redzama gan tajā pašā virzienā braucoša kravas automašīna, gan divi pretimbraucoši kravas auto. "Audi" vadītājs bremzē un, par mata tiesu izvairoties no sadursmes, iebrauc apļveida krustojumā pa pretējo braukšanas joslu un šķērso to pretējā virzienā, pretimbraucošajam auto pabraucot garām pa ceļa nomales kreiso pusi.

Pēc tam "Audi" ir apstājies un, pēc balsīm spriežot, jauni vīrieši pārrunā notikušo braucienu. Automobilim no bremzēm kūp dūmi un filmētājs pamana, iespējams, brauciena laikā gūtu nelielu skrāpējumu uz labā sānu spoguļa.

Vairāki interneta lietotāji pauž sašutumu par šādu video un aicina policiju atrast un saukt pie atbildības vainīgos, uz ko policija atbild, ka informācija ir nodota attiecīgajai struktūrvienībai un šis gadījums tiks izvērtēts. Likumsargi arī aicina atsaukties notikušā aculieciniekus, zvanot pa tālruni 67 829 185 vai 110.
 

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Krokodils 20.marts 2024 10:50
5 1 Atbildēt

VPN nav nekāds maģisks melnais caurums un tev nekādi negarantē anonimitāti. 😉

 Ja sataisīsi pietiekami lielus sūdus un būsi interesants, policija noskaidros kurš vpn servisa provaideris un ar tiesas izdotu pavēsti sakontaktēs konkrēto sniedzēju, noskaidrojot kāda ir oriģ. ip adrese ar kuru savienojums pie servisa pieslēdzās. Tālāk jau viss kā ierasts.

 Prasīs ilgāk jo būs vairāk soļu, bet ja vajadzēs, ar visu 'vpn' brašuļus noķer, lieto vai nelieto. 😄

P.S. Instagramā zem sadursmes posta cilveki ir atraduši gan pareizo auto nr, gan vismaz iesaistīto vārdus un uzvārdus publicējuši. Atliek to policijai tik salīdzināt(ar smago videoregistratoriem un citiem aculieciniekiem) un apstiprināt.

 Ta kā cerams, ka lauķis kas gribēja pakrutoties un dabūt 5min slavu, saņems kādu 5 gadu nosacīto par šo!

0pis 20.marts 2024 11:02
4 1 Atbildēt

Ka tikai brašuļi neiesūdz instagrāmja investigātorus par jūtīgo datu izp(ļ)aušanu un ar psihologa izziņu neattiesā pa desmit štukām par sev nodarītajām morālajām ciešanām. Europas bezzobainā likumdošana tam būtu itin gattava.

Ābols 20.marts 2024 14:16
3 0 Atbildēt

'Sertificēta' mērierīce ir tev panelī spidometrs! Ja nebūtu kadrā iefilmēts tad tā būtu cita runa!

 Savādak jau kāds sakars autovadītājam vadīties pēc šiem cipariņiem savā automobīlī!? 😄

Sadursme ir notikusi, kur video autors arī parādija savas automasīnas skādi spogulī, tātad smago treilerim arī ir kaut kāda 'x skāde' ir jeb uzņēmumam ir apskadēta tehnika - pametis notikuma vietu, nevis apstājies tur pat ceļmalā, tas jau arī ir savs pants! 😉 Telot muļķi nevar jo par faktu video pats skaidri un gaiši atdzīstas.

200+ pa pilsetas robežam tā jau pats par sevi vairs nav ātruma pārsniegšana bet ir agresīva braukšana, nerunajot par faktu, ka šķērsoja dubulto nepārtraukto līniju, braucot pretimnākošajiem purnā. Un ja teiksi ka tas viss bija lai izvairītos no sadursmes - nevajadzēja jau pirmsākumā neapdomīgi vairakkārt pārsniegt ātrumu!

Bet laikam esi video autora čoms/aizstāvis ka ar šādiem bērnisķīgu komentāru centies izcelties. 😉

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO)

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 4

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 22

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 43

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti