Apturēts motocikla vadītājs, kurš no policijas bēga ar 200 km/h lielu ātrumu (+ VIDEO) 11

 
VP | 9.aprīlis 2024 21:31

Valsts policijas Reaģēšanas pārvaldes Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki vakar, 7. aprīlī, pēc pulksten 19.00, veicot satiksmes uzraudzību ar netrafarēto automašīnu, uz Jūrmalas šosejas fiksēja kādu motocikla “Yamaha” vadītāju, kurš brauca ar 160 km/h pie atļautajiem 90 km/h.

Motocikla vadītājs neklausīja policijas norādēm un neapstājās, bet gan uzsāka bēgšanu. Motociklistam neizdevās aizbēgt no likumsargiem, viņu apturēja un par izdarītajiem pārkāpumiem Valsts policija uzsāka vairākus administratīvā pārkāpuma procesus.

Policijas darbinieki vakar neilgi pēc pulksten 19.00 uz autoceļa A10 (Rīga-Ventspils), virzienā no Rīgas uz Jūrmalu fiksēja kādu motocikla “Yamaha” vadītāju, kurš pabrauca garām policijas ekipāžai ar 160 km/h pie atļautajiem 90 km/h. Likumsargi nekavējoties reaģēja uz pārgalvīgo motocikla vadītāju un, ieslēdzot bākugunis un speciālo skaņas signālu, brauca pakaļ motociklam, lai apturētu to.

Taču motocikla vadītājs atskatījās uz policijas transportlīdzekli un sāka braukt ātrāk, bēgot no likumsargiem. Bēgšanas laikā “Yamaha” vadītājs krietni pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu – braucot virs 200 km/h. Panākot pārkāpēju, likumsargi vairākkārt izteica prasību apturēt transportlīdzekli, bet motocikla vadītājs turpināja bēgt līdz pat Jūrmalai, kur veica apgriešanās manevru un brauca atpakaļ uz Rīgas pusi, turpinot nepildīt likumsargu vairakkārt izteiktās prasības apturēt transportlīdzekli. Iebraucot Rīgā, motocikla vadītājs turpināja braukt nesamazinot ātrumu līdz atļautajam, pēc kā nogriezās uz Upesgrīvas ielu, kur krustojumā ar Kantora ielu, veicot vairākus manevrus, lai apbrauktu Valsts policijas transportlīdzekli, notika sadursme.

Negadījumā motocikla vadītājs guva sasitumu, bet hospitalizācija nebija nepieciešama. Likumsargi konstatēja, ka pie transportlīdzekļa stūres bija sēdies kāds 1992. gadā dzimis vīrietis, kuram nebija transportlīdzekļa vadīšanas tiesību. Kopumā par izdarītajiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem Valsts policija uzsāka četrus administratīvā pārkāpuma procesus: par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, par braukšanu bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, par nepakļaušanos policijas darbinieku prasībām (par bēgšanu) un ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu. 

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Os 10.aprīlis 2024 6:59
6 1 Atbildēt

Izskatās pēc iesācēja mo braucēja. Sēž stīvi, paveicās, ka savācās zem tilta. Šādus noteikti jānovāc no ceļiem nost!

Mopsis 10.aprīlis 2024 10:02
6 0 Atbildēt

Jā, jā, ne tu braucis, ne klāt stāvejis motociklam. 

Tas ir ielinieks, neikeds - sauc kā gribi. Maksimāli ātrumi parasti ir 220-270, pat ja tam "ieliniekiem" ir tiāds pats motors, kā supersportam un kurš skrien 350km/h. Karbas citas, regulējums cits utt., Tas viss galvenokārt dēļ, tā, ka ieliniekiem nav tik laba aerodinamika, vēja aizsardzība. Pamēģini cik forši ir braukt kaut uz 180km/h un uzņemt visu to vēja "vilni". 

Tas tā pat, kā daudzi domā, ka motocikls ar 1000+ kubu motoru būs ātrāks par jebkuru 600cc un mazāku, lai gan tur ir nenormāli daudz atšķirību. 600cc supersports būs ātrāks par 1800cc hārli, vai bmw cruiseri. Respektīvi ļoti daudz nianšu.

Un kas attiecās uz ātrumu, ko teikt dualsportiem, kuri pēc būtības ir vieni no praktiskākajiem motocikliem? Parādi man, kā Tu pa zeminieku brauc un tad runāsim par taviem 250km/h.

650 10.aprīlis 2024 0:48
5 5 Atbildēt

Šādas atrākcijas vajadzētu arvien vairāk.Divu valstspilsētu residenti (lohi) un teju vai pus/novads vismaz uz pus stundu varēja pilnvērtīgi izjust karastāvokli. Brīnumi, ka trešās joslas maucēji laicīgi pap/īsa nost un ka itin neviens topošais Bulduru dārzkoPis vai interesents no malas negāja bojā.

Interesanti kā būtu, ja viens Tiguonāns cīnītos ar 2 močiem.Vai trīs tiguonāni ar pieciem, divu gadu laikā.Jeb viss Cssd personālastāvs aci/uz/aci pret visu Jūrmalu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Kā apdzīt, ja nevar apdzīt? (+ VIDEO) 4

Viens no kravas auto vadītājiem vairāku kilometru garumā cenšas apdzīt priekšā braucošo kravinieku, taču tas izdodas vien pēdējā epizodē gandrīz izraisot sadursmi ar vieglo automobili. Lasīt vairāk

 

Motoreļļas izvēle vecākiem dzinējiem: vai biezāka būs labāka? 4

Vai esi dzirdējis gadījumus, kad autovadītāji paši vai mehāniķi pēc saviem ieskatiem nolemj nomainīt ierasto motoreļļu uz “biezāku”? Saskaņā ar senām teorijām un dažu mehāniķu nelokāmo pārliecību šāds solis paildzina dzinēja kalpošanas laiku, turklāt mazina motoreļļas patēriņu automašīnām, kuru nobraukums pārsniedz 100 000 km. Lasīt vairāk

 

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 2

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 2

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti