Policija noskaidrojusi jauniešus, kuri Tīnūžos četrkārt pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu 5

 
Nozare.lv | 20.marts 2024 20:29

Valsts policija ir noskaidrojusi iespējamo autovadītāju un pasažierus, kuri Tīnūžos ar automašīnu bija traukušies ar ātrumu virs 200 kilometriem stundā (km/h).

Kā tviterī vēsta Valsts policija, par pārkāpumu ir sākts administratīvā pārkāpuma process.

Vienlaikus turpinās darbs pie apstākļu noskaidrošanas un pierādījumu kopuma nostiprināšanas, tādēļ policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus vai autovadītājus, kuri varētu būt fiksējuši notikuma brīdi ar video reģistratora palīdzību, zvanot pa tālruņiem 67 829 185 vai 110.

LETA jau vēstīja, ka šonedēļ sabiedrības uzmanību piesaistīja videomateriāls, kas filmēts no pārkāpēja vadītās automašīnas "Audi" salona. Tajā redzams, ka auto īsi pirms Tīnūžiem attīsta ātrumu gandrīz 240 km/h, bet ceļa zīmei "Apdzīvotas vietas sākums" pabrauc garām ar ātrumu, kas lielāks par 200 km/h.

Tuvojoties apļveida krustojumam, priekšā redzama gan tajā pašā virzienā braucoša kravas automašīna, gan divi pretimbraucoši kravas auto. "Audi" vadītājs bremzē un, par mata tiesu izvairoties no sadursmes, iebrauc apļveida krustojumā pa pretējo braukšanas joslu un šķērso to pretējā virzienā, pretimbraucošajam auto pabraucot garām pa ceļa nomali kreisajā pusē.

Pēc tam "Audi" ir apstājies un, pēc balsīm spriežot, jauni vīrieši pārrunā notikušo braucienu. Automobilim no bremzēm kūp dūmi un filmētājs pamana, iespējams, brauciena laikā gūtu nelielu skrāpējumu uz labā sānu spoguļa.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 21.marts 2024 11:17
1 0 Atbildēt

Nu re, Tīnūžu Noslēpums ir atklāts. Puaro var ieķemmēt šeriju un gaidīt nākamo Neražu.

650 21.marts 2024 15:52
1 1 Atbildēt

Ko īsti tā policija ir "noskaidrojusi"? Vainīgo vadītāju? Ja tas ir pierādīts- kur Uzvārds? Pēc kādām primāri sekundārajām viņi pazīmēm policija to noteica? Vai ir pierādījumi? Ja nav, kādā veidā tos ir "plānots" iegūt? Varbūt (atkakal) tiks sarīkota (kārtējā) ekspertu ekspertīze pus gadsimta garumā?

KĀ PĒC "visi ir aptaujāti", izņemot (iespējamo?) mašinas vadītāju? Acīmredzamu visīstāko bandītu,krimināl noziedznieku! Kāpēc viņš jo projām atrodas brīvībā un teorētiski spēj gan izdarīt jaunu noziegumu (-us), gan ietekmēt lieciniekus, gan arī pašu "izmejklēšanu"?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 2

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 5

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti