Batons joprojām neziņā par savu nākotni "McLaren" vienības rindās

 

Foto: f1fanatic.co.uk

Nozare.lv | 29.augusts 2014 9:00

Pirmās formulas (F-1) komandas "McLaren" pilots brits Džensons Batons joprojām ir neziņā par savu nākotni vienībā, atzinis pats sportists.

Pēc šīs sezonas Batonam beigsies līgumsaistības ar "McLaren" vienību, kas īsti nesteidzās saistības turpināt, tieši pretēji, "McLaren" vadība pēdējo mēnešu laikā aktīvi lenc "Ferrari" pilotu spāni Fernando Alonso, kurš pēc sezonas, visticamāk, pametīs "Ferrari".

"Mēs neesam piesēdušies pie galda, lai pārrunātu turpmāko sadarbību," raidsabiedrībai BBC atzina Batons. "Ja man pēc sezonas būs jāliek punkts karjerai - lai tā notiek, tomēr zinu, ka es šajā sporta veidā vēl daudz varu izdarīt."

Batons "McLaren" komandai pievienojās 2010.gadā, sezonu iepriekš "Brawn" vienības sastāvā izcīnot līdz šim savu vienīgo čempiontitulu.

Šobrīd 34 gadus vecais Batons F-1 startē jau 14.sezonu.

"Nespēju savu dzīvi iedomāties bez motorsporta, īpaši F-1," piebilda brits.

Tāpat izvairīgi par Batona nākotni vienībā runā komandas direktors Ēriks Bujē: "Džensons šobrīd ir mūsu komandas pilots, ar kuru joprojām diskutējam par nākotnes perspektīvām, bet, kamēr neesam pārdomājuši nākotnes komandas stratēģiju, līgumi vēl netiks slēgti."

Šīs sezonas čempionātā Batons ar 68 punktiem kopvērtējumā šobrīd ir astotais, no līdera vācieša Niko Rosberga ("Mercedes") atpaliekot par 152 punktiem.

Līdz sezonas noslēgumam palikuši vēl septiņi posmi.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti