Pleskodālē policija piebremzē velosipēda vadītāju krietnā skurbulī (+ VIDEO) 17

 
Rīgas PP | 11.augusts 2023 15:14

Ceturtdien, 10. augustā, neilgi pēc pusnakts, patrulējot Pleskodāles apkaimē, Rīgas pašvaldības policijas darbinieki, braucot pa vienvirziena ceļu, pamanīja velosipēda vadītāju, kurš brauca pretējā virzienā, līdz ar to tika pieņemts vadītāju apturēt.

Pārrunu laikā vīrietis apgalvoja, ka neesot braucis ar velosipēdu un tas neesot viņa. Likumsargiem uzreiz radās pamatotas aizdomas, ka vīrietis atrodas krietnā skurbulī, tādēļ uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas darbinieki.

Skaidrojot pārkāpumu būtību, vīrietis pēkšņi nolēma pamest notikuma vietu, jo pārliecinoši uzskatīja, ka neesot braucis ar velosipēdu, līdz ar to policijas darbinieki viņu aizturēja, un tā kā aizturēšanas brīdī pārkāpējs sāka pretoties, viņam tika uzlikti roku dzelži.

Mirkli vēlāk, kad vīrietis tika pārbaudīts, likumsargi noņēma roku dzelžus un iesēdināja viņu operatīvajā transportlīdzeklī. Pēc tam adresē ieradās Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēma darbu un veica velosipēda vadītājam alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpā, kas uzrādīja vairāk nekā divu promiļu reibumu.

Par braukšanu pretējā virzienā pa vienvirziena ceļu velosipēda vadītājam piemēro naudas sodu 10 eiro apmērā. Savukārt par velosipēda vadīšanu, ja izelpotā gaisa pārbaudē konstatētā alkohola koncentrācija pārsniedz pusotru promili, piemēro naudas sodu 170 eiro apmērā.

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Miks 11.augusts 2023 15:28
5 1 Atbildēt

Sods "Par braukšanu pretējā virzienā pa vienvirziena ceļu", pie tam privātmāju rajonā - nopietni???

GTD2 11.augusts 2023 15:46
5 5 Atbildēt

tāda ņemšanās gar velominēju, no kura noslukt 170eirikus. varēja taču braukt kam viņš traucēja

Nektārs 11.augusts 2023 19:26
4 4 Atbildēt

Kad beidzot šitajiem dundukiem būs ķiveres obligātas?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Škoda paziņo uzlādējamā hibrīda Kodiaq iV cenu

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda atklājis savā modeļu klāstā pirmā uzlādējamā hibrīda cenu. Kodiaq iV Vācijas tirgū Selection komplektācijā maksās 48 530 eiro . Lasīt vairāk

 

Brauc trīs promiļu reibumā: policija aiztur smagi iereibušus kravas auto un elektrovelosipēda vadītājus

Uz Jelgavas šosejas aiztur kravas automašīnas vadītāju trīs promiļu reibumā, bet Imantā policijai nācās aizturēt vīrieti, kurš šādā reibumā brauca ar elektrovelosipēdu. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti