Aston Martin pastāsta par savu velosipēdu 29

 

Foto: Aston Martin

iAuto | 6.novembris 2023 10:06

Šīs nedēļas sākumā britu sporta auto ražotājs Lotus parādīja savu 25 000 eiro vērto velosipēdu un izrādās, arī Aston Martin šajā jomā ir ko teikt.

Gandrīz vienlaicīgi ar Lotus velosipēdu izstrādājis vēl viens britu autoražotājs – Aston Martin. Arī šajā gadījumā tas nebūs tāds braucamrīks, ko var atstāt uz ielas bez uzraudzības, un, lai arī Aston Martin nenosauc sava produkta J.Laverack Aston Martin .1R cenu, pieteikums par "pasaulē vismodernāko" titāna velosipēdu, runā pats par sevi.

Zināms, ka Aston Martin velosipēds izstrādāts sadarbībā ar šīs jomas speciālistiem no J. Laverack. Tas konstruēts tā, lai būtu saskatāma saistība ar Aston Martin modeļiem Valkyrie un DB12. Klienti var izvēlēties kādu no Shimano Dura-Ace Di2, Campagnolo Super Record Wireless vai SRAM RED eTap AXS piedziņas veidiem, AERA Components oglekļa riteņus ar pielāgotām Continental GP5000S TR riepām vai Brooks ražotos seglus un stūri.

Ražotājs uzsver, ka J.Laverack Aston Martin .1R iezīme būs plaša personalizācijas programma. Velosipēdu var noformēt tādā pašā stilā kā klienta sporta auto, bet, ja velosipēda pircējam nav savas Aston Martin automašīnas, viņš var izvēlēties jebkuru citu dizaina versiju.

Velosipēda pircējs tiks uzaicināts uz Aston Martin galveno mītni Geidonā, kur viņiem tiks nodrošināta tikšanās ar J.Laverack darbiniekiem un veikta viņu velosipēda individuālā pieregulēšana.

Kopā ar velosipēdu J.Laverack Aston Martin .1R īpašnieki saņems alumīnija vai no oglekļa šķiedras materiāla izgatavotu uzglabāšanas futrāli un velosipēda sūkni ar Alcantara vai ādas apdari. Jāpiebilst, ka katrs velosipēds būs unikāls izstrādājums un individuāls roku darbs.

Velosipēda cena netiek atklāta – ražotājs to nosauks klientam pēc viņu pieprasījuma.

 
29 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Lietotājs 6.novembris 2023 13:32
10 2 Atbildēt

Bet nu tā ķēde...kā vislētākajam velo. Varēja tomēr uzlikt zobsiksnu, tā nesmērē bikses un nekrīt nost.

Gumpelis 6.novembris 2023 14:47
6 0 Atbildēt

Izskatās labi, kādēļ citi ražotāji neņem piemēru ar minimālu krāsojumu, besī visi tie Meridas un tamlīdzigi mēsli kur uzraksti pa visu rāmi un katras detaļas, tāpat, kā ar apģērbu, kaut kādi, nike, guess, addidas apģērbi ar lieliem uzrakstiem, kādēļ vispār maksāt par ko tādu, ja staigā apkārt, kā reklāmas stabs.

0pis 6.novembris 2023 11:54
5 3 Atbildēt

Es vienu uzlīmi pat ēnotājam varētu ZS uzdāvināt. Lai jau papriecājas vismaz par to, ja ričukam nesanāk. 😃

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 2

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti