Sācies balsojums par populārāko autosporta 2007.gada čempionu 4

 
9.janvāris 2008 10:14

Latvijas Automobiļu federācija sadarbībā ar „Hansa Līzings” un portālu „Delfi” aicina visus autosporta līdzjutējus aktīvi iesaistīties balsošanā par 2007. gada populārāko autosporta čempionu.

Tā ir iespēja katram autosporta pazinējam un līdzjutējam palīdzēt izvirzīt savu favorītu no visiem Latvijas autosporta čempioniem -- kartinga, autokrosa, rallija, standartauto, šosejas, autotreka, rallijreida, trofireida un radio vadāmo modeļu disciplīnās.

Populārākais sportists (ekipāža) saņems naudas balvu no „Hansa Līzings” lielajā autosporta gada notikumā – „Hansa Līzings” Latvijas autosporta čempionu „Gala’ balva 2007” pasākumā, kas notiks 19. janvārī Rīgas Latviešu biedrības namā.

Latvijas Automobiļu federācija (LAF) sadarbībā ar „Hansa Līzings” jau piekto gadu rīko Čempionu godināšanas pasākumu, kuru laikā apbalvojumus par izcilu sniegumu saņem visu autosporta komisiju rīkoto sacīkšu uzvarētāji. Šajos pasākumos atzinība tiek arī visiem, kuri gada laikā izpildījuši normas sporta meistara nosaukumam, kā arī cilvēkiem, kuri devuši nenovērtējamu ieguldījumu autosporta attīstībā Latvijā.

Latvijas autosportā 2007. gadā notikušas vairāk kā 80 sacensības, kurās piedalījušies vismaz 4200 sportisti. Kopumā auto sacensības klātienē 2007. noskatījušies apmēram 400 000 līdzjutēji. Var uzskatīt, ka autosports ir iecienīts sporta veids, kas prasa drosmi, zināšanas, disciplīnu, labas reakcijas spējas un aizrautību.

2007. gadā dažādos autosporta veidos čempiona titulus izcīnījuši 59 sportisti, bet vairāki sportisti ir kļuvuši par Latvijas Autosporta meistariem.

Balsošana par populārāko Latvijas autosporta čempionu turpināsies līdz piektdienas, 18. janvāra vakaram. Tiks paziņoti balsojuma pirmo trīs vietu ieguvēji. Savukārt to, kurš šajā balsojumā uzvarējis, atklās „Hansa Līzings” Latvijas autosporta čempionu „Gala’ balva 2007” pasākumā 19. janvārī!

Viesturs Saukāns
LAF Preses dienesta vadītājs
 
Visi komentāri
 
250101. viesis 9.janvāris 2008 12:33
0 0 Atbildēt

kur var nobalsot...?

250116. viesis 9.janvāris 2008 16:12
0 0 Atbildēt
250182. viesis 10.janvāris 2008 18:20
0 0 Atbildēt

"Viesturs Saukāns

LAF Preses dienesta vadītājs"

Interesanti, nepamanīju pa kuru laiku M.Dzenītis nozudis no apvāršņa...? Un galvenais KAPĒČ? ;)

250183. viesis 10.janvāris 2008 18:20
0 0 Atbildēt

Sorry, Mārtiņš laikam ka "preses sekretārs".

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti