"Honda" Eiropai paredzēto jauno "Jazz" modeli demonstrēs Parīzes automobiļu izstādē 2

 

Foto: Publicitātes foto

Honda | 17.septembris 2014 10:00

Šodien kompānija Honda laidusi klajā pirmos jaunā Jazz modeļa attēlus. Tā publiskā debija paredzēta nākammēnes automobiļu izstādē Mondial de l‘Automobile 2014 Parīzē.

Populārā automobiļa jaunajam modelim izveidota pilnīgi jauna virsbūve. Tai raksturīgs elegants un moderns dizains, kas vērš uzmanību uz šajā mūsdienīgajā modelī ieviestajiem nozīmīgajiem uzlabojumiem. Ārējie izmēri ir mainījušies: auto kļuvis par 15 mm garāks, par 30 mm palielinātā garenbāze vēl vairāk paplašina salonu.

Eiropai paredzētais Jazz trešās paaudzes modelis, kas ir daļa no kompānijas Honda mazo automobiļu piedāvājuma, tiks izveidots saskaņā ar kompānijas globālo kompakto platformu. Tajā tiks saglabāta automobiļa vidū novietotā degvielas tvertne, kas jau sastopama pašreizējā modelī, kā arī Civic un jaunizveidotajā HR-V modelī. Šāda taupīga telpas izmantošana klientam nodrošina būtiskas priekšrocības attiecībā uz funkciju daudzveidību, interjera praktiskumu un bagāžas novietošanu.

Foto: Publicitātes foto

Arī šajā jaunākajā modelī salonā tiks izmantoti izcili daudzfunkcionālie Honda Magic Seats sēdekļi.

Jazz modeļa jaunā balstiekārta nodrošinās elegantāku un ērtāku braukšanu gan vadītājam, gan pasažieriem.

Jaunais Eiropai paredzētais Jazz automobilis, kas pārdošanā nonāks 2015. gada vasarā, nodrošinās labāku degvielas ekonomiju un veiktspēju, pateicoties jaunajam Earth DreamsTechnology dzinējam. Jauno 1,3 litru i-VTEC benzīna dzinēju papildinās sešu ātrumu manuālā pārnesumkārba (aizstājot iepriekšējo piecu ātrumu kārbu), vai arī CVT pārnesumkārba.

 
Visi komentāri
 
Hooondaaaaaaa 18.septembris 2014 9:06
0 0 Atbildēt

Atšķirībā no vecās naglu kastes, šitas pēc kaut kā vismaz izskatās!

LMT 18.septembris 2014 9:15
0 0 Atbildēt

Tāds pats plastmasnieks vien ir.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 7

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 9

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti