Tūnberga ar draugiem mēģina bloķēt autoceļu un tiek aizturēta 8

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Nozare.lv | 7.aprīlis 2024 9:14

Nīderlandes policija sestdien aizturēja zviedru klimata aktīvisti Grētu Tūnbergu, pēc tam kad netālu no Hāgas, protestējot pret degvielas subsīdijām, aktīvisti bija nobloķējuši svarīgu autoceļu.

Tūnberga un citi organizācijas "Extinction Rebellion" aktīvisti tika ievietoti policijas autobusā, kamēr policija turpināja aizturēt citus protestētājus, novēroja ziņu aģentūras AFP reportieris.

Tūnberga pirms tam kopā ar vairākiem simtiem protestētāju bija devusies no Hāgas centra uz lauku pie automaģistrāles A12.

Šo automaģistrāli iepriekšējos "Extinction Rebellion" protestos aktīvisti bija nobloķējuši. Policija tad lika lietā ūdens lielgabalus un daudzus protestētājus aizturēja.

Tomēr sestdien policija protestētāju grupu apturēja, brīdinot, ka var tikt liktas lietā apņēmīgas metodes, lai nepieļautu automaģistrāles bloķēšanu.

Starp policiju un protestētājiem izvērtās konfrontācija. Dažiem protestētājiem bija "Extinction Rebellion" karogi, citiem plakāti ar uzrakstiem "Apturiet degvielas subsīdijas tūlīt" un "Planēta mirst".

Daži protestētāji tomēr nobloķēja svarīgu ceļu, kas atrodas līdzās automaģistrālei.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 7.aprīlis 2024 9:33
35 25 Atbildēt

Grētai ir pupi izdīguši. Būtu likusi tos lietā, nevis vārtījusies pa asfaltu. Tad arī tā izmiršanai nebūtu tik strauja.

rupicii 7.aprīlis 2024 15:49
32 0 Atbildēt

sākusi slepus gaļu ēst

650 7.aprīlis 2024 22:23
25 2 Atbildēt

Pupi vienmēr aug kopā ar nekaunību.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā apdzīt, ja nevar apdzīt? (+ VIDEO) 4

Viens no kravas auto vadītājiem vairāku kilometru garumā cenšas apdzīt priekšā braucošo kravinieku, taču tas izdodas vien pēdējā epizodē gandrīz izraisot sadursmi ar vieglo automobili. Lasīt vairāk

 

Motoreļļas izvēle vecākiem dzinējiem: vai biezāka būs labāka? 4

Vai esi dzirdējis gadījumus, kad autovadītāji paši vai mehāniķi pēc saviem ieskatiem nolemj nomainīt ierasto motoreļļu uz “biezāku”? Saskaņā ar senām teorijām un dažu mehāniķu nelokāmo pārliecību šāds solis paildzina dzinēja kalpošanas laiku, turklāt mazina motoreļļas patēriņu automašīnām, kuru nobraukums pārsniedz 100 000 km. Lasīt vairāk

 

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 2

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 2

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti