Neste atklāj pirmo atjaunojamās elektrības uzlādes staciju Neste My Renewable Charge 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Neste | 12.aprīlis 2024 13:46

Latvijā vadošais degvielas tirgotājs Neste paplašina savu piedāvājumu un atklāj pirmo 100% atjaunojamās elektrības uzlādes staciju Neste My Renewable Charge Rīgā, Lucavsalas 1 degvielas uzpildes stacijā, piedāvājot četras uzlādes vietas ar kopējo jaudu līdz pat 300 kW. Līdz ar pirmās uzlādes stacijas atklāšanu, Neste Latvija uzsāk lieljaudu un atjaunojamās elektrības staciju paplašināšanu esošajā Neste DUS tīklā.

“Viens no Neste mērķiem ir padarīt ilgtspējīgu mobilitāti pieejamu ikvienam. Atklājot pirmo 100% atjaunojamās elektrības uzlādes staciju Neste My Renewable Charge Rīgā, Lucavsalas ielā, mēs ievērojami papildinām savu produktu un pakalpojumu klāstu. Tagad mūsu klientiem ir pieejama ne tikai augstākās kvalitātes degviela, bet arī iespēja ātri un ērti uzlādēt elektroautomobiļus. Šis solis aicina virzīties zaļākas nākotnes virzienā, motivējot katru izvēlēties videi draudzīgākus transporta līdzekļus un mobilitātes veidus,” norāda SIA Neste Latvija valdes priekšsēdētājs Armands Beiziķis.

Neste plāno turpināt ieguldīt elektromobilitātes attīstībā, paredzot nākamo trīs gadu laikā investēt līdz 3 miljoniem eiro, ik gadu atklājot no trim līdz četrām jaunām uzlādes stacijām. Plānots, ka turpmāk katras nākamās jaunās uzlādes stacijas kopējā jauda varētu sasniegt 600 kW. 

Ērtas norēķinu iespējas par elektroauto uzlādi šobrīd pieejamas Neste mobilajā aplikācijā gan privātpersonām, gan biznesa sektoram par īpašu iepazīšanās cenu – 0,29 eur/kWH uz mēnesi. 

Jaunā atjaunojamās elektrības uzlādes stacija Neste My Renewable Charge ir būtisks papildinājums Neste ilgtspējas stratēģijai, kuras pamatā ir videi draudzīgas un atjaunojamas degvielas ražošana un izplatīšana. Videi draudzīgi risinājumi ir arī inovatīvo vēja turbīnu un saules paneļu uzstādīšana uz degvielas uzpildes staciju jumtiem Rīgā, kas atspoguļo uzņēmuma apņemšanos ražot tīru enerģiju savām vajadzībām.   

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
BMW 12.aprīlis 2024 14:13
3 0 Atbildēt

Kārtējais "greenwash" marketings. Es bildēs neredzu saules paneļus, akumulatorus vai vēja turbīnas, bet redzu Latvenergo trafiņu! Tātad, elektrība nāk no Sadales tīkla, kur tā sajaucas ar netīro TEC elektrību un varbūt arī ar Poļu ogļu TEC elektrību. Kamēr Neste nepastāstīs kā tieši tīrā enerģija no saules un vēja parkiem nonāk viņu uzlādes ierīcē, nesajaucotie sar netīro elektrību, tas viss ir viena liela zaļmuldēšana par ko būtu jāpiemēro liels trekns sods par maldinošu reklāmu!

imzz 12.aprīlis 2024 19:22
1 0 Atbildēt

Nu, Nestei tak jāpiesmērējas zaļajiem politiķiem un "aktīvistiem. Protams, var apgalvot, ka nopirkusi kādus pārsimt MWh no "zaļā ražotāja. Un, ka šī enerģija arī tiek izsniegta uzlādes vietās. Galvenais, nokrāsot visu salātu krāsā, to pat Grēta atšķir un spēj novērtēt ;)

ZZZZ 13.aprīlis 2024 10:55
1 0 Atbildēt

Neste akcija uz mēnesi 0,26 eur/kWh...

Eleport 0,07-0,08 eur/kWh 👍

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā apdzīt, ja nevar apdzīt? (+ VIDEO) 4

Viens no kravas auto vadītājiem vairāku kilometru garumā cenšas apdzīt priekšā braucošo kravinieku, taču tas izdodas vien pēdējā epizodē gandrīz izraisot sadursmi ar vieglo automobili. Lasīt vairāk

 

Motoreļļas izvēle vecākiem dzinējiem: vai biezāka būs labāka? 4

Vai esi dzirdējis gadījumus, kad autovadītāji paši vai mehāniķi pēc saviem ieskatiem nolemj nomainīt ierasto motoreļļu uz “biezāku”? Saskaņā ar senām teorijām un dažu mehāniķu nelokāmo pārliecību šāds solis paildzina dzinēja kalpošanas laiku, turklāt mazina motoreļļas patēriņu automašīnām, kuru nobraukums pārsniedz 100 000 km. Lasīt vairāk

 

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 2

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 2

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti