EuroPark pazemes autostāvvietās Rīgā apmaksu varēs veikt automātiski

 

Foto: Ekrānšāviņš

EuroPark Latvia | 4.decembris 2018 11:39

Autostāvvietu apsaimniekotājs „EuroPark Latvia”, sadarbībā ar uzņēmumu “Mobilly”, ievieš jaunu stāvvietu apmaksas pakalpojumu „Mobilly Automatic”, kas stāvvietas apmaksu ļauj veikt pilnībā automatizētā veidā.

Apmaksas sistēma jau šobrīd pieejama stāvvietās Rīgā, tai skaitā arī četrās „EuroPark” pazemes autostāvvietās kas aprīkotas ar barjersistēmu.

„Mobilly Automatic” ir stāvvietas apmaksas sistēma, kas laika uzskaiti par stāvvietas izmantošanu un apmaksu veic automātiski – iebraucot autostāvvietā, videokameras fiksē klienta automašīnas valsts reģistrācijas numuru, atver barjeru un sāk laika atskaiti. Pēc tam, klientam no stāvvietas izbraucot, kamera atkal nolasa automašīnas numuru, tiek aprēķināts stāvvietā pavadītais laiks un stāvvietas izmantošanas maksa, kas tiek ieturēta no klienta „Mobilly” konta. Lai izmantotu “Mobilly Automatic”, jāpiereģistrējas pie vēlamās autostāvvietas Mobilly aplikācijā.

Ja klients nevēlas, lai apmaksa par stāvvietu notiktu automātiski, automātisko apmaksu jebkurā brīdī var atspējot „Mobilly” aplikācijā un norēķinus par stāvvietu veikt ierastā kārtībā, izmantojot stāvvietās esošos apmaksas automātus. Īpaši aktuāli tas ir klientiem, kuriem ir abonementi kādā no šīm stāvvietām – lai izvairītos no dubultas apmaksas.

 „Mobilly Automatic” darbojas „EuroPark” stāvvietā „Jēkaba Arkāde” Z.A.Meierovica bulvāri 8, t/c „Galleria Riga” pazemes autostāvvietā Dzirnavu ielā 67, t/c „Origo” pazemes autostāvvietā Stacijas laukumā 4 un pazemes autostāvvietā zem „Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel” Elizabetes ielā 55.

“SIA “EuroPark Latvia” piedāvā autostāvvietu pakalpojumus Rīgā jau kopš 2001. gada, un šobrīd veic vairāk nekā 60 objektu apsaimniekošanu, kas rīdziniekiem un pilsētas viesiem nodrošina kopumā 8500 autostāvvietu vietas. EuroPark uzstādījums “Novieto auto viegli” liek mums nepārtraukti pilnveidot gan pieejamā pakalpojuma kvalitāti un daudzveidību, gan nodrošināt mūsdienīgus un ērtus norēķinu veidus par sniegtajiem pakalpojumiem. Pirms pāris gadiem tā bija inovatīvā optiskā numura atpazīšanas sistēma “AutoPay”, tagad klāt nācis “Mobilly Automatic”. Tieši klientam draudzīga un daudzveidīga pakalpojumu pieejamība un vienmēr brīva vieta EuroPark stāvvietā ir mūsu prioritāte,” saka „EuroPark Latvia” valdes loceklis Mārtiņš Meisītis.

Stāvvietas, kurās pieejama automātiskā apmaksa, var atpazīt arī pēc īpašas zīmes, kas redzama gan pie iebraukšanas konkrētajā stāvvietā, gan „Mobilly” aplikācijā – stāvvietas burtu kods ir attēlots uz gaiši zaļa fona. Tāpat „Mobilly” aplikācijā pie šīm stāvvietām redzama norāde „Automatic”.

Automātiskās apmaksas iespējas autostāvvietās, kur šāds pakalpojums pieejams, šobrīd Mobilly klienti izmanto apmēram 2000 reizes mēnesī, un šim skaitlim ir tendence strauji pieaugt. “Automātiskie maksājumi ir stāvvietu un ne tikai stāvvietu nākotne, tādēļ esam priecīgi, kopā ar EuroPark šo ceļu uzsākot. Mūsu mērķis ir attīstīties un izmantot jauno tehnoloģiju sniegtās iespējas, lai klientiem būtu ērtāk, ātrāk un vienkāršāk apmaksāt stāvvietas. Protams, ļoti būtiski ir neaizmirst, ka jebkura automatizācija ir tik laba, cik labs ir klientu serviss gadījumos, ja kaut kas nesanāk tā, kā iecerēts – ieviešot jebkuras jaunas tehnoloģijas, ir svarīgi klientiem jaunās iespējas skaidrot. Tāpēc aicinām klientus jebkuru jautājumu gadījumā vērsties pie mums vai “EuroPark” info centra operatoriem,” saka „Mobilly” vadītājs Ģirts Slaviņš.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti