Dīķu ielas dīķis - kā tas radies un, kādēļ kļuvis neizbraucams (+ VIDEO) 26

 
LTV Ziņu dienests | 7.februāris 2024 15:11

Apbraukt sastrēgumu pa sev zināmu ceļu vienmēr šķiet kā laba ideja un laika ietaupījums. Tāpat arī uzskata Bieriņu, Ziepniekkalna un citi iedzīvotāji, kuru ikdienas ceļi ved pa Graudu ielu Rīgā.

Pēdējo dienu laikā pie augstskolas “Turība” dzelzceļa stacijas Atgāzenes pusē, vēloties izmantot alternatīvus ceļus, vairāki autovadītāji nav spējuši pārvarēt milzīgu peļķi. Vietējie iedzīvotāji par situāciju ir sašutuši un vaino Rīgas domi, taču tur norāda, ka vieta nemaz nav paredzēta braukšanai.

 
26 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
JanJan 7.februāris 2024 15:25
13 2 Atbildēt

Šitais vispār unikāli - paši brauc kaut kur ellē dirsā pa izdangātiem zemes ceļiem un tad sūdzas, ka pašvaldība vainīga.

Krotow 7.februāris 2024 15:23
9 0 Atbildēt

Skatos ka kamikadzes nevaid miruši. Kādu laiku ir strādāts biroju ēkā starp Turību un Maxima, to vietu zinu. Ar stāvvietām darba laikā minētajā apkārtnē ir ļoti īsi. Ir stāvēts arī aprakstītajā pļaviņā. Un tur tiešām pat ielas nav, Taču ja apstākļi spiež... Nebrīnos ka sniega kušanas laikā pļava pārvērtusies par purvu. Bet tam jau acis domātas lai redzētu kur brauc. Ja brauc uz dullo.... nu tad neko.

unikāli 7.februāris 2024 19:54
3 0 Atbildēt

Iela bez braucamās daļas,bez ietves,bet ar dīķi.Gan jau kādiem tur servitūti.Tūrisma objekts. No wiki "Dīķa ielā no sākuma līdz Graudu ielai ir asfalta segums (posms starp Atgāzenes ielu un Graudu ielu ir noasfaltēts 21. gadsimta 20. gados), bet pārējo posmu nav seguma (iebrauktas sliedes).[1][2]"Nedaudz lauku galvaspilsētā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

ASV plosās tornado; "vētru mednieki" tiem seko (+ VIDEO) 3

Neraugoties uz policijas brīdinājumiem, cilvēki, kas sevi dēvē par Storm Chaser (vētru mednieki) izmanto automašīnas, lai postošajai dabas stihijai nonāktu pēc iespējas tuvāk. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO) 7

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 4

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti