Karro Latvijas motokrosa čempionāta 2.posmā izcīna pārliecinošu uzvaru

 

Matīss Karro

15.jūnijs 2015 14:36

MX Moduls komandas motosportists Matīss Karro svētdien Dobelē izcīnīja pārliecinošu uzvaru Latvijas motokrosa čempionāta 2.posmā.

Pēc sacensībām Anglijā Matīss Karro atgriezās Latvijā, lai piedalītos Latvijas motokrosa čempionāta 2.posmā Dobelē. Pēc veiksmīgās kvalifikācijas Karro bija ātrākais abos MX1 klases braucienos, kas ļāva izcīnīt uzvaru pār komandas biedru Dāvi Ivanovu.

„Šī trase man patika, tāpēc kvalifikācijā izdevās uzrādīt ļoti labu apļa laiku, tuvāko sekotāju apsteidzot par sekundi,” iesāk Matīss Karro. „Pirmajā braucienā izdevās fantastisks starts, tāpēc aizbraucu kā līderis. Turpinājumā ar katru apli izdevās atrauties no otrajā vietā esošā Ivanova, un beigās izcīnīju skaistu uzvaru, par ko pats biju ļoti priecīgs.”

„Arī otrajā braucienā padevās labs starts, kas man ļāva saglabāt pirmo pozīciju. Turpinājumā brauciens bija labs, kas man atkal ļāva atrauties no konkurentiem. Beigās izcīnīju uzvaru arī šajā braucienā, kas kopvērtējumā deva pirmo vietu.”

Karro atzīst, ka smagais darbs sāk nest augļus un ka ar katrām sacīkstēm viņš kļūst aizvien ātrāks. „Kopumā izbaudīju gan šo trasi, gan arī latviešu fanus, kuri mani atbalstīja un fanoja par mani. Prieks, ka smagais darbs sāk nest augļus. Paldies MX Moduls komandai, kura man palīdzēja nodrošināt šo iespēju braukt Latvijā. Tagad gatavošos Rīgas Superkausa posmam, kurā gribu parādīt ļoti labu rezultātu. Tiekamies Rīgā, 21.jūnijā Zaķusalā,” nobeidz Karro.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti