Latvijas izlase sensacionāli kļūst par pasaules vicečempioniem “Formula Future”

 

Foto: Publicitātes attēls

LŪMSF | 4.jūlijs 2016 11:14

Vakar pēcpusdienā Latvijā, Alūksnē noslēdzās pasaules čempionāts ūdens motosportā „Formula Future”, kur startēja astoņpadsmit Latvijas piloti, iegūstot otro vietu komandu kopvērtējumā, liecina Latvijas ūdens motosporta federācijas rīcībā esošā informācija.

„Varbūt tie bija mūsu mājas ūdeņi, kas palīdzēja mums sasniegt šos augstos rezultātus, bet esmu ļoti priecīgs ar komandas sasniegumiem šajās sacensībās. Jāuzteic, protams, individuālie rezultāti, bet lielākā uzvara ir mūsu izlases 2. vieta komandu kopvērtējumā atstājot aiz sevis tādas ūdens motosporta lielvalstis kā Vācija, Portugāle, Čehija u.t.t.’’, teica Atis Slakteris.

Individuālajās sacensībās vairākiem pilotiem tikai nedaudz pietrūka līdz goda pjedestālam, otrajā klasē 4. vietu izcīnīja Elīza Lakoviča-Lakovica, trešajā klasē 4. vietu izcīnīja Nils Slakteris, bet ceturtajā Varis Jātnieks. Augstākais sniegums šajās sacensībās bija Mairim Kļavam, kurš izcīnīja godpilno 3. vietu un kāpa uz goda pjedestāla vecākajā – piektajā klasē.

Komandu kopvērtējumā otro gadu pēc kārtas uzvaru svinēja Krievijas izlase, kura ieguva arī lielāko medaļu skaitu šajās sacensībās.

Sacensībās startēja latviešu piloti: Mairis Kļava, Varis Jātnieks, Elīza Lakoviča-Lakovica, Nils Slakteris, Ralfs Zaharčenoks, Laura Lakoviča-Lakovica, Roberts Katkovskis, Diāna Slavīte, Miks Zaharčenoks, Matīss Sniķers, Kristers Musts, Roberts Minings, Endija Zaumane, Monta Melnzoba, Toms Bundzinskis, Kristers Mangins, Kristers Latūns, Anaisa Žuravļa.

Komandu sacensībām sagatavoja treneri Reinis Paegle, Aldis Lakovičs-Lakovics, asistente Elīna Mazule, finansiālu atbalstu sniedza Bauskas novada dome, „Riga Powerboat Team” un „Aquashelf Racing”.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 5

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 18

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti