Renault paplašina OpenR Link multivides sistēmā pieejamo lietotņu klāstu 1

 

Foto: Publicitātes foto

Renault | 16.augusts 2023 18:19

Renault nepārtraukti cenšas paaugstināt savu automobiļu lietošanas komfortu un paplašina partneruzņēmumu lietotņu katalogu, kas lejupielādējams, izmantojot informācijas un izklaides saskarni ar piekļuvi internetam – OpenR Link

Iznākot Renault Megane E-Tech electric un jaunajam Renault Austral, tika ieviesta arī OpenR Link multivides sistēma, ko kompānija Google izstrādāja uz automašīnām paredzētās Android Automotive bāzes. OpenR ekrāns nodrošina labākās tehnoloģijas nevainojamai lietotāja pieredzei, kā arī bagātīgus, pastāvīgi atjauninātus pakalpojumus. Sistēma ir aprīkota ar Snapdragon Automotive Cockpit Qualcomm trešās paaudzes astoņkodolu procesoru, tādējādi ļaujot rādīt attēlu vairākos ekrānos, kā arī nodrošinot plašu pieslēgvietu klāstu un visas tehnoloģijas, kas nepieciešamas drošībai un braukšanas atbalstam. Pateicoties platformas koncepcijai un parametriem, nākotnē varēs veikt regulāru sistēmas atjaunināšanu. OpenR Link ir savienots ar datu mākoni, un, tāpat kā viedtālruņu un planšetdatoru operētājsistēma, tā tiek atjaunināta automātiski, izmantojot FOTA (Firmware Over-The-Air) tehnoloģiju.  Papildus Google Maps navigācijai un Google asistentam, OpenR Link nodrošina iespēju izmantot arī citas noderīgas ārējo izstrādātāju lietotnes, kas pieejamas pakalpojumā Google Play.

Lai pastāvīgi uzlabotu ar OpenR Link aprīkoto modeļu lietošanas pieredzi, Renault papildina savu piedāvājumu ar četrām jaunām bezmaksas lietotnēm: SongPop for Renault, Karacal for Renault, Kabriol un Les Incollables® for Renault. Detalizēta informācija par šiem unikālajiem Renault piedāvājumiem ir atrodama lietotnē My Renault.

SongPop for Renault – interaktīva mūzikas viktorīna     

SongPop for Renault – Renault un spēļu ražotāja Gameloft (Vivendi Group) sadarbības rezultātā tapusī interaktīvā mūzikas viktorīna ir īpaši Renault modeļiem izstrādātā lietotne. Tā ir pirmā šāda veida spēle pasaulē, kurā ar zināšanām mūzikas jomā savā starpā var sacensties vairāki lietotāji; katram no viņiem tikai nepieciešams savs mobilais tālrunis. Viss, kas jādara – jāuzinstalē SongPop for Renault lietotne, kas pieejama gan iOS, gan Android tālruņiem. OpenR Link sistēmā var izvēlēties spēles versiju vienam vai vairākiem spēlētājiem, mūzikas žanru (pieejami 120 000 dziesmu fragmenti) un spēles parametrus. Spēles laikā tiek izmantoti automašīnas audio sistēmas skaļruņi. Spēles variantā ar vairākiem spēlētājiem dalībniekiem pēc iespējas ātrāk ir jānosauc dziesmu nosaukumi, secīgi noklausoties desmit 10 sekundes garus skaņdarbu fragmentus. Automašīnai stāvot, sacensībā ar citiem pasažieriem var piedalīties arī vadītājs. Protams, viņš var spēlēt arī viens pats. Spēle SongPop for Renault ir pieejama no 2023. gada 31. jūlija.

KARACAL for Renault – atklājiet vairāk par reģionu, ko apmeklējat

 Karacal lietotne dod iespēju klausīties stāstus par interesantām vietām jūsu apmeklētajā apvidū. Karacal atlasa audio stāstus pēc atrašanās vietas, bet lietotnes papildfunkcijas tos ļauj aktivizēt vietās, kur tie klausītājam būs nepieciešami. Īpaši izstrādātajā mobilajā lietotnē stāsti ir pieejami arī pēc izkāpšanās no automašīnas. Tas nozīmē, ka stāstus varēs turpināt klausīties, apkārtni atklājot kājām. Karacal bibliotēkā šobrīd ir vairāk nekā 6000 šādu stāstu (par Franciju), ko var klausīties gan pirms katras apskates vietas apmeklējuma, gan tā laikā un vēlāk.

KABRIOL – tūrisma audiogids ar geolokācijas funkciju bērniem

Kabriol ir audiogids bērniem vecumā no 4 līdz 11 gadiem, kurā ir pieejami 6 līdz 10 minūšu gari sižeti ar koncentrētu, asprātīgu saturu, kas nav garāks par vienu minūti. Maršruta režīmā Kabriol atlasītie sižeti rosina bērnos zinātkāri un paplašina zināšanas, padarot viņus par aktīviem brauciena dalībniekiem. Vēsturiskais režīms ar izklaidējošiem stāstiem un minēšanas spēlēm ļauj jaunajiem pasažieriem atklāt Francijas vēsturisko mantojumu. Izmantojot Kabriol lietotni, bērni vienlaikus var spēlēties, vērot apkārtni un izzināt reģionus, caur kuriem viņi ceļo.

Les Incolables® for Renault – spēle kā mācīšanās metode

Renault un Playbac kopīgi izstrādājuši plaši pazīstamās franču jautājumu un atbilžu spēles "Les Incolables®" ("Neviens mūs nepārspēs") mobilo lietotni. Visa ceļojuma laikā bērni var atbildēt uz jautājumiem vai risināt mīklas un izklaidējošā veidā gūt jaunas zināšanas.

EASYPARK – vienkāršota auto novietošana stāvvietā

EasyPark palīdz autobraucējiem pārvaldīt stāvvietu izmantošanas un apmaksas pakalpojumus, neizmantojot maksas automātus vai viedtālruni. Bez maksas lejuplādējamā lietotne piedāvās arī ekskluzīvus kuponus un īpašos piedāvājumus šī pakalpojuma lietotājiem.

RADIOPLAYER – radio un raidieraksti tiešsaistē vai ierakstos

Izmantojot bezmaksas lietotni Radioplayer for Renault, lietotājiem būs pieeja tūkstošiem radio staciju, tīmekļa radio un raidierakstu no valstīm Eiropā, kuras apkalpo Radioplayer. Radioplayer nodrošina vienkāršu pieeju visam šim saturam tiešsaistē un atskaņošanas režīmā, kā arī ar to saistītajiem datiem.  Radioplayer lietotāji var baudīt virkni priekšrocību, piemēram, vienkāršu un personalizētu radio staciju klausīšanos, konkrētajā mirklī pārraidītā satura nosaukuma parādīšanu ekrānā vai iespēju atrast visas programmas raidierakstos. Drīz būs pieejami arī citi īpaši Renault izstrādāti pakalpojumi.

SYBEL – audio saturs tūkstošiem stundu garumā

Izmantojot Sybel lietotni, vadītāji un pasažieri varēs baudīt mierpilnu ceļojumu ar plašu audio satura klāstu, kurā apkopoti raidieraksti, daiļliteratūras un dokumentālie audiogrāmatu ieraksti, kā arī stāsti bērniem tūkstošiem stundu garumā. Tajā ir arī virkne Sybel komandas speciāli izstrādātu risinājumu, ko izmantot brauciena laikā – tematiski atskaņošanas saraksti ar trīs stundas garu iepriekš ielādētu saturu, iespēja atsākt klausīšanos vietā, kur tā pārtraukta, turklāt neatkarīgi no izmantotās ierīces, inteliģentais balss asistents, personalizēti ieteikumi un iecienītāko ierakstu izlase.

Klientiem būs ne tikai piekļuve lieliskām bezmaksas audioprogrammām, bet arī sešu mēnešu bezmaksas abonements Sybel+. Tas ir apmaksāts pakalpojums, kurā ir vairāk oriģināla, ekskluzīva satura.

VIVALDI – neierobežota piekļuve interneta saturam

Izmantojot bezmaksas pārlūkošanas lietotni Vivaldi, klienti varēs skatīties raidījumus, iepirkties un pārlūkot saturu savā ērtajā automobiļa sēdeklī. Tā būs iespēja izklaidējoši pavadīt laiku bez viedtālruņa vai planšetdatora, kamēr notiek elektroauto uzlāde. Drošības apsvērumu dēļ šo pārlūkprogrammu var lietot tikai tad, kad automobilis ir novietots stāvēšanai. Ar šo lietotni var veikt videozvanus, iestatīt piekļuvi biežāk izmantotajām tiešsaistes lietotnēm, viegli piekļūt straumēšanas pakalpojumiem, droši sinhronizēt pārlūkprogrammas datus u.c.

Tā kā Vivaldi lietotāju privātums ir pirmajā vietā, lietotāji var būt droši, ka pārlūkošana Renault automobiļos notiek konfidenciāli, un viņu datus automobilis nesaglabā. Pierakstoties Vivaldi kontā, pārlūkošanas datus var kopīgot ar citām ierīcēm, kuras pierakstītas šajā pašā kontā. Renault šiem datiem piekļūt nevar.

AMAZON MUSIC – unikāls veids, kā klausīties mūziku automašīnā

Lietotni Amazon Music var lejupielādēt bez maksas no lietotnes1 My Renault Mobile. Izmantojot Amazon Music, Prime lietotāji var klausīties 2 miljonus dziesmu bez reklāmām un bez papildu abonēšanas maksas. Klausītāji var baudīt premium piekļuvi Amazon Music Unlimited, kas piedāvā jaunākos albumus un kopumā vairāk nekā 90 miljonus dziesmu HD (High Definition) kvalitātē. Tāpat Amazon Music lietotājiem ir nodrošināta bezmaksas piekļuve labākajām ar reklāmām finansētajām ierakstu izlasēm un radio stacijām.

Piedāvājums2 ir spēkā jaunākās paaudzes Renault modeļos, kas aprīkoti ar OpenR Link, un ir spēkā Vācijā, Spānijā, Itālijā, Francijā un Apvienotajā Karalistē. Lietotne būs pieejama visos automobiļos ar OpenR Link.

1 Amazon Music lietotni var lejupielādēt no My Renault vai tieši no OpenR Link multivides sistēmas automašīnā, un to var abonēt, tiklīdz ir aktivizēts 6 mēnešu piedāvājums. Piedāvājumu var izmantot visi jaunie Amazon Music Unlimited abonenti, un tas ir pieejams tikai kopā ar My Renault.

2 Piedāvājums tiek atjaunots automātiski un maksā 9,99 GBP mēnesī. Tas ir pieejams tikai automašīnās ar OpenR Link  un jaunajiem Amazon Music Unlimited klientiem. Tiek piemēroti Amazon, Amazon Music un citu saistīto Amazon.com, Inc. zīmolu vai ar to saistīto uzņēmumu līguma noteikumi.

WAZE – navigācija uz lielā ekrāna!

Renault kā pirmais automobiļu zīmols piedāvā Waze lietotni, kura ir integrēta tieši automašīnas multivides sistēmā. Tā kā Renault Austral un Renault Megane E-Tech electric  ir aprīkoti ar 12 collu ekrānu, navigācijas sistēmas lietošana būs daudz ērtāka un drošāka. Vadītājs var piekļūt reāllaika satiksmes informācijai, iecienītākajiem maršrutiem un iepriekš ierakstītai informācijai, kura tiek rādīta acu līmenī, neizmantojot viedtālruni. Citas transportlīdzekļa funkcijas un mūzikas atskaņošana paliek pieejamas pat tad, kad Waze lietotne ir ieslēgta.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Po 17.augusts 2023 6:42
1 1 Atbildēt

Tagad jā. Tagad nu gan katrs centīsies iegādāt svaigo renovision saimes automobili.

Pārsvars ar OpenR-link...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

ASV plosās tornado; "vētru mednieki" tiem seko (+ VIDEO) 3

Neraugoties uz policijas brīdinājumiem, cilvēki, kas sevi dēvē par Storm Chaser (vētru mednieki) izmanto automašīnas, lai postošajai dabas stihijai nonāktu pēc iespējas tuvāk. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO) 8

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 4

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti