Noskaidroti labākie un pircēju iecienītākie e-veikali Latvijā

 

Foto: Publicitātes foto

UP PR | 6.aprīlis 2024 9:09

Konkursā “Latvian eCommerce Awards 2023” noskaidroti labākie interneta veikali Latvijā. Šogad starp uzvarētājiem 11 kategorijās ir gan tādi e-veikali, kas jau iepriekš redzēti šajā topā, gan jaunpienācēji, turklāt viens interneta veikals guvis uzvarētāja laurus divās kategorijās.

Šogad “Latvian eCommerce Awards” laureātu pulka jaunpienācēji ir e-veikals weekendshoes.lv (kategorija “apģērbi, apavi”, zvaigzne.lv (kategorija “grāmatas”), e-menessaptiekal.lv (kategorija “kosmētika, skaistumkopšanas produkti”), kā arī Wolt.lv (kategorija “ēdienu piegāde”). Savukārt interneta veikals rdveikals.lv guvis iecienītākā e-veikala godu gan kategorijā “elektronika”, gan “sadzīves tehnika”.

Konkurss “Latvian Ecommerce Awards” notiek jau sesto gadu. “Mēs veicam šo lielo pētījumu Latvijā, kur nosakām ne tikai Latvijas labākos interneta veikalus, bet arī sekojam līdzi un analizējam Latvijas e-komercijas attīstības tendences. 

Redzam, ka konkurencei e-komercijas segmentā aizvien ir augoša dinamika. Lai veiksmīgi turpinātu attīstīties 2024. gadā, interneta veikaliem būs jāņem vērā daudzi izaicinājumi. Aktīvi jāturpina strādāt pie piedāvājuma pievilcīguma, kā arī jāuzlabo iepirkšanās pieredze savās interneta vietnēs un jāveicina zīmola reputācija. Pētījuma rezultāti uzskatāmi parādīja šo trīs faktoru kritisko svarīgumu e-veikala izvēlē,” tendences e-komercijā iezīmē konkursa organizators, uzņēmuma “iMarketings.lv” vadošais stratēģis Sergejs Volvenkins (PhD).,” pauž S. Volvenkins.

Uzvarētāji:

Kategorija “Apģērbi, apavi” – weekendshoes.lv

Kategorija “Bērnu rotaļlietas, preces bērnu kopšanai” – 220.lv

Kategorija “Elektronika” – rdveikals.lv

Kategorija “Grāmatas” – zvaigzne.lv

Kategorija “Pārtika” – barbora.lv

Kategorija “Sadzīves tehnika” – rdveikals.lv

Kategorija “Kosmētika, skaistumkopšanas produkti” – e-menessaptieka.lv

Kategorija “Medikamenti, aptiekas produkcija” – internetaptieka.lv

Kategorija “Tīrīšanas, personīgās higiēnas produkti” – drogas.lv

Kategorija “Ēdienu piegāde” – wolt.com

Kategorija “Straujākā izaugsme Latvijas tirgū” – vetzoo.lv (+82.7%)

Eksperts S. Volvenkins pauž,-  ““Latvian eCommerce Awards” konkursa uzvarētāji tik tiešām var lepoties ar lielisku sniegumu. Jebkurš interneta veikala vadītājs zina, cik daudz laika, enerģijas un resursu jāiegulda, lai padarītu pircēja iepirkšanās pieredzi ērtu, vieglu un tajā pašā laikā -  drošu.”

Labākā interneta veikalu Latvijā godu kategorijā “Iecienītākais interneta veikals” palīdzēja noteikt pēc iMarketings.lv pasūtījuma veiktā “Kantar/TNS” pircēju aptauja. Savukārt, kategorijā “Straujākā izaugsme Latvijas tirgū” tika vērtēta e-veikalu izaugsmes dinamika (pēc apgrozījuma) - 2023. gada rezultāti pret 2022. gada sniegumu. Uzņēmuma apgrozījuma datus vērtēja starptautisks auditoru uzņēmums "Grant Thornton Baltic".

Konkursa “Latvian eCommerce Awards” mērķis ir veicināt e-komercijas attīstību Latvijā un izcelt labākos interneta veikalus, lai tie varētu kalpot par piemēru un paraugu industrijai un iedvesmot pārējos spēlētājus, kā arī iepriecināt pircējus ar lielisku iepirkšanās pieredzi. Uzvarētājiem šī ir vienreizēja iespēja uzlabot savu reputāciju un veicināt atpazīstamību, kā arī saņemt pelnīto atzinību sabiedrības acīs. Konkursu “Latvian eCommerce Awards” organizēja digitālā mārketinga aģentūra “iMarketings.lv”.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā apdzīt, ja nevar apdzīt? (+ VIDEO) 4

Viens no kravas auto vadītājiem vairāku kilometru garumā cenšas apdzīt priekšā braucošo kravinieku, taču tas izdodas vien pēdējā epizodē gandrīz izraisot sadursmi ar vieglo automobili. Lasīt vairāk

 

Motoreļļas izvēle vecākiem dzinējiem: vai biezāka būs labāka? 4

Vai esi dzirdējis gadījumus, kad autovadītāji paši vai mehāniķi pēc saviem ieskatiem nolemj nomainīt ierasto motoreļļu uz “biezāku”? Saskaņā ar senām teorijām un dažu mehāniķu nelokāmo pārliecību šāds solis paildzina dzinēja kalpošanas laiku, turklāt mazina motoreļļas patēriņu automašīnām, kuru nobraukums pārsniedz 100 000 km. Lasīt vairāk

 

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 2

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 2

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti