Ukraina cīnās ar “zvanu centru” krāpniekiem (+ VIDEO) 8

 
LTV Ziņu dienests | 27.oktobris 2023 21:00

Ukrainai jāiztur cīņa ne tikai ar ienaidnieku kaujas laukā. Bet arī ar tiem, kuri pārliecināti, ka drošības iestādēm šobrīd nav laika apkarot noziedzību, un var zagt un apkrāpt.

Pēdējos mēnešos Ukrainas likumsargi kopā ar ārvalstu dienestiem likvidējuši vairākas noziedzīgas grupas, kas bija izveidojušas tā sauktos zvanu centrus. Tie Eiropas Savienības pilsoņiem izkrāpa lielas naudas summas.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
imzz 28.oktobris 2023 13:37
4 0 Atbildēt

Te nu naivais jautājums, no kurienes valsts kalpiem prokuroriem, kuri tak no algas dzīvo, tāda nauda ka vistas neknābj.

Esot vēl bijis kaut kāds biznesmeņu saiets Kijevā, uz kuru arī vides dažādībai Azov veterāni ielūgti. Viņi atnākuši savos formas tērpos, kāpēc organizatori viņus palūguši nolīst kur tālāk un nebaidīt viesus, kuri varētu padomāt, ka atnākuši no kara komisariāta pavēstes dalīt. Par šo sacēlies mērens skandāls, un iestādes it kā palūgušas pasākuma viesu sarakstu, ir kā lai pārbaudītu vai kādiem tiešām nevar pavēstes iešķiebt.

650 27.oktobris 2023 21:15
2 0 Atbildēt

Lieliski.Puse valsts cīnās/Par!, bet vadošie Porkurori un viņiem pietuvinātie prokurorēni svin Kāzas.Savukārt regulārie Lohi turpina ticēt visam Labajam.Jā.

lviv.tsn.ua/ru/pyshnaya-s...o-2428540.html

Krotow 28.oktobris 2023 23:30
2 0 Atbildēt

Tos aizmiglotos kadrus pie sienas plikus jaaizsūta pa austrumu frontes mīnu laukiem. Kas tiek cauri, lai skrien.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Škoda paziņo uzlādējamā hibrīda Kodiaq iV cenu

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda atklājis savā modeļu klāstā pirmā uzlādējamā hibrīda cenu. Kodiaq iV Vācijas tirgū Selection komplektācijā maksās 48 530 eiro . Lasīt vairāk

 

Brauc trīs promiļu reibumā: policija aiztur smagi iereibušus kravas auto un elektrovelosipēda vadītājus

Uz Jelgavas šosejas aiztur kravas automašīnas vadītāju trīs promiļu reibumā, bet Imantā policijai nācās aizturēt vīrieti, kurš šādā reibumā brauca ar elektrovelosipēdu. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 2

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti