Ukraina cīnās ar “zvanu centru” krāpniekiem (+ VIDEO) 8

 
LTV Ziņu dienests | 27.oktobris 2023 21:00

Ukrainai jāiztur cīņa ne tikai ar ienaidnieku kaujas laukā. Bet arī ar tiem, kuri pārliecināti, ka drošības iestādēm šobrīd nav laika apkarot noziedzību, un var zagt un apkrāpt.

Pēdējos mēnešos Ukrainas likumsargi kopā ar ārvalstu dienestiem likvidējuši vairākas noziedzīgas grupas, kas bija izveidojušas tā sauktos zvanu centrus. Tie Eiropas Savienības pilsoņiem izkrāpa lielas naudas summas.

 
Visi komentāri
 
650 27.oktobris 2023 21:15
2 0 Atbildēt

Lieliski.Puse valsts cīnās/Par!, bet vadošie Porkurori un viņiem pietuvinātie prokurorēni svin Kāzas.Savukārt regulārie Lohi turpina ticēt visam Labajam.Jā.

lviv.tsn.ua/ru/pyshnaya-s...o-2428540.html

imzz 28.oktobris 2023 13:37
4 0 Atbildēt

Te nu naivais jautājums, no kurienes valsts kalpiem prokuroriem, kuri tak no algas dzīvo, tāda nauda ka vistas neknābj.

Esot vēl bijis kaut kāds biznesmeņu saiets Kijevā, uz kuru arī vides dažādībai Azov veterāni ielūgti. Viņi atnākuši savos formas tērpos, kāpēc organizatori viņus palūguši nolīst kur tālāk un nebaidīt viesus, kuri varētu padomāt, ka atnākuši no kara komisariāta pavēstes dalīt. Par šo sacēlies mērens skandāls, un iestādes it kā palūgušas pasākuma viesu sarakstu, ir kā lai pārbaudītu vai kādiem tiešām nevar pavēstes iešķiebt.

650 28.oktobris 2023 20:16
1 0 Atbildēt

Ko jau nu mēs iesim "svešosmakos/skatīties".Zin kā, cilvēks visumūžu un tāa.Un vēl tur tie 5gab tikko pubertāti pārdzīvojušies lohi, kuri pirms tam tika (ne)tiesāti/Par! dzēruma orģiju laikā notikušajiem improvizētajiem dzimumu sakariem.Tie ARĪ tajās kāzās esot piedalījušies.Jā.

Kā arī tas "naivais jautājums" te būtu kāreiz/Par! TO, kāda vispār ir šis te valsts morāle un kāds (cik Augsts) procents no iepriekš izteiktajām neie/domājamajām "sazvērniek lohu" teorijām visdrīzāk izrādīsies tā dēvētā Pilnīgā Taisnība.Cik % no iedotā un saziedotā tur tagad ir vienkārši truli nozagts.Cik nekaunīgam (un pārliecinātam/Par!) ir jābūt šim te "sabiedrības grupējumam", lai KAŖA laikā šitā te.. Un neviens pat i "atvainoties" negrasās.

Kanibaals 31.oktobris 2023 14:33
0 0 Atbildēt

Kamēr vien tas paliek pašā valstī nav liela bēda, ka nozagts. Rietumiem tas tāpat nāk atpakaļ.

Krotow 28.oktobris 2023 23:30
2 0 Atbildēt

Tos aizmiglotos kadrus pie sienas plikus jaaizsūta pa austrumu frontes mīnu laukiem. Kas tiek cauri, lai skrien.

asd 29.oktobris 2023 12:12
2 2 Atbildēt

Nevajag aizmirst, ka UA nav ES (cerams, nebūs) un viņiem neeksitē cilvēktiesību normas, personas datu aizsardzība u.t.t. Turēt mājaš nelegālos ieročus, apzagt valsti, tā ir norma. Tāpat kā frankenšteini un nesertificēti auto ceļu satiksmē.

... 31.oktobris 2023 9:01
1 0 Atbildēt

Arī Latvija pirms 30 gadiem nebija. Neskatoties uz visem "viss ir slikti" kviecējiem tomēr daudz kas ir mainījies uz labo pusi. 50 gadu laikā uzspiesto sovjetismu tik ātri nevar izdzīt. Ukrainai šis ceļš vel ir priekšā un būs daudz smagāks, jo daudz ilgāk bija Krievijas pakļautībā...

Kanibaals 31.oktobris 2023 14:38
0 0 Atbildēt

Tāpēc, ka Ukrainai nebija nospraustu mērķu kāpēc tā eksistē kā valsts. Krievijai mērķis viens, iekarot un pie tā arī pieturās tiem problēmu nav. Nu nevar sēdēt uz diviem krēsliem, ja nacionāla tad nacionāla valsts, nevis te nacionāla, te Krievijas guberņa. 

Karš beidzot ukraiņiem iedevis pārliecību par sevi un arī ideju kur virzīties tad arī tiks novākti no ceļa tie kas traucē sasniegt mērķi ES un NATO. Latvijai tas stipri palīdzēja, vien nespējām atmest sēdēšanu uz diviem krēsliem un barot 5.kolonnu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 

Mitsubishi modernizējis krosoveru ASX (+ FOTO)

Reizē ar platformas brāli Renault Captur, modernizācijas procesam cauri gājis arī Mitsubishi ASX. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti