"Samsung Galaxy S7" sērijas tirdzniecības apjomi Latvijā ir par 60% lielāki nekā "Galaxy S6" sērijai

 

Samsung Galaxy S7 Edge Foto: Ekrānšāviņš no twitter.com

Nozare.lv | 2.augusts 2016 11:10

"Galaxy S7" sērijas tirdzniecības apjomi Latvijā ir par 60% lielāki nekā "Galaxy S6" sērijai tādā pašā laika periodā pērn, aģentūrai LETA sacīja "Samsung Electronics Baltics" telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs Māris Ķikāns.

""Samsung" viedtālruņu pārdošanas apjoms Latvijā un Baltijas valstīs ir audzis straujāk nekā tirgus kopumā, ja salīdzina 2016.gada pirmo pusgadu ar attiecīgo periodu pērn," stāstīja Ķikāns. Latvijā "Samsung" vidējos tirgus izaugsmes rādītājus šajā segmentā pārsniedzis pat teju trīs reizes, viņš skaidroja.

Ķikāns norādīja, ka otrā ceturkšņa un pirmā pusgada peļņu veicinājusi veiksmīgā "Samsung Galaxy S7" sērija. "Jaunās sērijas tālruņi pārdoti par 60% vairāk salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes "Galaxy S6" tālruņiem tajā pašā laika periodā vietējā tirgū," atklāja Ķikāns.

Viņš arī stāstīja, ka pirmajā pusgadā, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, ir gandrīz divas reizes pieaudzis īpaši augstas kvalitātes jeb UHD pārdoto televizoru skaits, apliecinot tendenci, ka patērētāji arvien biežāk dod priekšroku jaunākās paaudzes ekrānu tehnoloģijām.

"Pamazām palielinās pieprasījums arī pēc televizoru un monitoru modeļiem ar ieliektu ekrānu. LCD displeju produktivitāte un OLED jaudas izlietojuma pieaugums veicināja ieņēmumus displeju segmentā, kas salīdzinājumā ar iepriekšējo ceturksni ir palielinājušies," sacīja Ķikāns.

Kā informē "Samsung" pārstāvji, uzņēmuma ienākumi visā pasaulē šī gada otrajā ceturksnī bijuši 40,77 miljardi eiro, kas ir par 1,92 miljardiem eiro vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn.

Ražošanas peļņa šajā ceturksnī bijusi 6,52 miljardi eiro, uzrādot 992,49 miljonu eiro pieaugumu salīdzinājumā ar pagājušā gada otro ceturksni.

"Samsung" Latvijā pārstāv 1999.gadā dibinātais "Samsung Electronics Baltics", kurā darbojas 150 cilvēki, un kura 2015.gada pārdošanas apjoms Baltijas valstīs sasniedza 291 miljonu eiro.

Kā ziņots, "Samsung Galaxy" sērijas jaunākie viedtālruņi "Galaxy S7" un "Galaxy S7 edge" Latvijā kļuva pieejami no 11.marta.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti