“Xiaomi” atklāj ilgi gaidīto “Xiaomi 13T” sēriju: iespaidīgas kameras iespējas un uzlāde tikai dažu minūšu laikā 21

 
Xiaomi | 27.septembris 2023 8:12

Šodien plaša profila elektroierīču ražotājs “Xiaomi” prezentēja savu jaunāko viedtālruņu sēriju – “Xiaomi 13T”. Jaunajiem viedtālruņiem, kas izstrādāti sadarbībā ar augstākās klases kameru un objektīvu ražotāju “Leica”, ir lieliska kamera un īpaši ātra uzlāde.

"Mēs augstu vērtējam savu klientu lojalitāti un informējam viņus par jaunākajām tehnoloģijām, modernākajiem produktiem un produktu atjauninājumiem. Mūsu logotips MI (mission impossible) atspoguļo uzņēmuma vērtības – visaugstākās kvalitātes tehnoloģijas, kas pieejamas ikvienam," saka Toms Valantins (Tomas Valantinas), “Xiaomi” mazumtirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs.

Uzņem pat vismazākos ātri kustīgos objektus

Ņemot vērā nākamās paaudzes viedtālruņu lietotāju aizraušanos ar foto uzņemšanu, gan “Xiaomi 13T Pro”, gan “Xiaomi 13T” piedāvā trīskāršu kameru komplektu ar “Summicron” objektīviem, tostarp 50 MP platleņķa kameru ar 24 mm ekvivalentu fokusa attālumu un 7P asfērisko objektīvu, kas ļauj uztvert vairāk gaismas un atbalsta augstas dinamikas fotogrāfijas, kā arī 50 MP telefoto objektīvu ar 50 mm ekvivalentu fokusa attālumu.

Tas nozīmē, ka platleņķa kamera ir ideāli piemērota panorāmas kadru un ainavu uzņemšanai. Abām tālruņa kamerām ir arī plašāks krāsu diapazons, kas palīdz uzņemt kadrus ar klasisko “Leica”  kvalitāti.

T. Valantins uzsver, ka, izmantojot “Xiaomi ProFocus” tehnoloģiju, jaunie tālruņi ļauj iemūžināt visdažādākās darbības ar vissmalkākajām un īsākajām detaļām, sākot no ātri kustīgiem objektiem, piemēram, suņiem un putniem, līdz cilvēku portretiem un iespaidīgām ainavām.

Turklāt, pēc viņa teiktā, “Xiaomi 13 Pro” piedāvā 8K videoierakstu, kas ir salīdzināms ar kino ekrāna kvalitāti. “Xiaomi 13T”  aizmugurējās kameras atbalsta 4K video ierakstīšanu visos fokusa attālumos, kā arī ātru un efektīvu rediģēšanu.

Savukārt kameru ražotāja “Leica” faniem “Xiaomi 13T”  sērija piedāvā divus oriģinālus “Leica”  fotografēšanas stilus – “Leica Authentic Look”  un “Leica Vibrant Look”.

“Tiem raksturīga dabiska krāsu atveidošana, spēcīgs kontrasts un ēnu izšķirtspēja, kā arī klasiskā “Leica” attēlu estētika. Seši “Leica” filtri atklāj leģendāro “Leica” estētiku, ” norāda T. Valantins.

Uzlāde tikai 19 minūtēs

Abiem tālruņiem ir 6,67 collu CrystalRes displejs ar 1,5 K izšķirtspēju. “Xiaomi 13T Highs20” sērijas tālruņa spilgtums ir līdz 2600 nitiem un 68 miljardiem krāsu. “Šīs tehnoloģijas arī palielina kontrastu starp tumšajām un gaišajām attēla daļām un nodrošina labāku krāsu piesātinājuma līdzsvaru, ” skaidro T. Valantins.

Viņš arī sola, ka jaunās “Xiaomi 13T sērijas” lietotājiem 6 mēnešu izmēģinājuma periodā būs tiesības uz 100 GB “Google One” mākoņa krātuvi un 3 mēnešus pieejams “YouTube Premium” ar piekļuvi “YouTube” un “YouTube Music” bez reklāmām.

Turklāt T. Valantins uzver, ka biežajiem tālruņu lietotājiem esot labas ziņas: “Gan “Xiaomi 13T Pro”, gan “Xiaomi 13T” ir ievērojami uzlabota energoefektivitāte un ilgs akumulatora darbības laiks. “Xiaomi 13T Pro” 100 % uzlādes laiks ir tikai 19 minūtes.”

“Svarīgi arī atzīmēt, ka tālruņi atbalsta 5G savienojamību. “Xiaomi 13T Pro” ir arī astoņkodolu procesors ar ātrumu līdz 3,35 GHz. Tam ir arī Arm Immortalis-G715 GPU, kas uzlabo video apstrādi, padarot spēļu darbību ārkārtīgi vienmērīgu,” stāsta “Xiaomi” mazumtirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs.

Lai atzīmētu jaunās sērijas atklāšanu, elektroierīču ražotājs katram pircējam, kurš iegādāsies “Xiaomi 13T” vai “Xiaomi 13T Pro” oficiālajā “Xiaomi” veiklā, pasniegs dāvanu. Iegādājoties “Xiaomi 13T Pro” dāvanā varēs iegūt “Xiaomi Pad 6”, savukārt, iegādājoties “Xiaomi 13T”, dāvanā nāks “Redmi Pad SE”.

Inovācijas visiem – tāds ir uzņēmuma moto, kas strauji paplašina savas ražošanas jaudas un cenšas nostiprināties tirgū, piedāvājot plašu produktu klāstu. "Xiaomi" mērķis ir izstrādāt augstas kvalitātes un progresīvas tehnoloģijas, kas ir viegli pieejamas visiem.

 
21 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
BMW 27.septembris 2023 8:27
4 0 Atbildēt

Cik tad maksās? Būs Iphone cenā?

Dolārs 27.septembris 2023 10:26
3 0 Atbildēt

Dārgāk…

Jony 27.septembris 2023 8:41
2 0 Atbildēt

Jēga tādu pirkt, ja telefonu lieto, lai skatītu internetu, sūtītu ziņas, veiktu zvanus un lietotu dažas nepieciešamās lietotnes.  To pašu nodrošina 200 EUR un lētāki mob. tel.

p.s. Xiaomi 13T Pro aptuvenā cena ir 800 EUR.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 4

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 2

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 

Audi Q6L e-tron – Ķīnā ražots, Ķīnas tirgum (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Vācijas autobūves uzņēmums Audi nodemonstrējis Audi Q6L e-tron – globāļā tirgus modeļa Q6 e-tron pagarināto modifikāciju, kas paredzēta Ķīnas tirgum. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 8

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti