Kas ir elektromobilis Ora ? (+VIDEO) 10

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 12.marts 2024 21:34

Kopš šī gada sākuma Latvijā iegādājamas jauna zīmola Ora elektriskās automašīnas. Jautājumu par tām ir daudz, tāpēc pienācis laiks noskaidrot, kas tas ir par putnu - vai drīzāk vaboli?

Ora runasvīrs Ringo Rahumēls (Ringo Rahumeel) intervijā Auto ziņām apgalvo - ne viens, ne otrs: “Ora ir pilnībā elektrisku automašīnu zīmols no ražotāja vārdā GWM.” Pilnā vārdā kompānija saucas Great Wall Motor, bet International Motors Automotive AB ir tās importētājs Ziemeļvalstīs un Baltijā.

Ar Mini un Porsche tiešu saistību

Daži teic, ka tas izskatās, it kā Porsche un Mini būtu kopā pavadījuši nakti, un tikuši pie bērna. Šai amizantajai sakritībai ir loģisks izskaidrojums. Ora dizainers savulaik bija Porsche dizainers. Tāpēc tas mazliet līdzinās Porsche, kas der eiropiešu gaumei. Bet vai Ora 03 tiešām maksā tikai 20 000 eiro? Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
imzz 12.marts 2024 22:18
4 0 Atbildēt

Ora pro nobis. Aizlūdz par mums. ( latīņu )

0pis 13.marts 2024 12:50
3 0 Atbildēt

"Tikai 20K" skan tā "aizmirstiet laikus, kad par 25K jūs varējāt nopirkt jēdzīgu auto kas derēja ne tikai 2 cilvēku īsiem braucieniem".

Krotow 15.marts 2024 14:41
1 0 Atbildēt

Oru nupat LR1 Digitālajās brokastīs ķidāja kadrs, kurš ar to nesen esot braucis pa mūsu ceļiem. Temperatūrā zem +5 grādiem reālais resurss esot bijis 167 km no 1 uzlādes un augstākos pacēlumos, kā Vidzemes augstienes iekšējos ceļos, knapi velkot. Plus cacīgs dizains detaļās. Tā ka reāli der tikai sievietēm braukšanai no Ādažiem vai Mārupes uz centru un atpakaļ.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā apdzīt, ja nevar apdzīt? (+ VIDEO) 2

Viens no kravas auto vadītājiem vairāku kilometru garumā cenšas apdzīt priekšā braucošo kravinieku, taču tas izdodas vien pēdējā epizodē gandrīz izraisot sadursmi ar vieglo automobili. Lasīt vairāk

 

Motoreļļas izvēle vecākiem dzinējiem: vai biezāka būs labāka? 3

Vai esi dzirdējis gadījumus, kad autovadītāji paši vai mehāniķi pēc saviem ieskatiem nolemj nomainīt ierasto motoreļļu uz “biezāku”? Saskaņā ar senām teorijām un dažu mehāniķu nelokāmo pārliecību šāds solis paildzina dzinēja kalpošanas laiku, turklāt mazina motoreļļas patēriņu automašīnām, kuru nobraukums pārsniedz 100 000 km. Lasīt vairāk

 

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 2

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 2

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti