“Autohalle” turpmāk sauksies “Auto Bassadone” 5

 

Foto: iAuto.lv

Auto Bassadone | 13.marts 2024 10:35

Automašīnu tirdzniecības un servisa uzņēmums “AutoHalle”, kas Latvijas klientiem pazīstams ar plašo salonu un lielo piedāvājumu, turpmāk sauksies “Auto Bassadone”. Līdzīgas izmainas tiek veiktas visos “Bassadone Automotive Nordic“ dīleru nosaukumos Somijā, Igaunijā, Lietuvā un arī Latvijā.

8“Bassadone Automotive Nordic” ir daļa no “Bassadone Automotive Group”, kas darbojas kā vairāku automašīnu zīmolu importētājs un mazumtirgotājs visā pasaulē. “Bassadone Automotive Group” ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1904.gadā. Kopš 1997.gada Somijā un Baltijā darbojas “Bassadone Automotive Nordic”.

Šobrīd “Bassadone Automotive Nordic” ir importētājs 15 auto zīmoliem, tai skaitā “Stellantis” grupas zīmoliem “Abarth”, “Alfa Romeo”, “Citroen”, “Fiat”, “Fiat Professional”, “Jeep”, “Opel”, “Peuguet” un “DC”, kā arī “Hyundai”, “Isuzu”, “Lotus”, “KGM” (“Ssang Young”), “Nissan”, “Suzuki”. Somijā “Bassadone Automotive Nordic” importē arī “Renault” grupas zīmolus “Renault” un “Dacia”.

Auto Bassadone Foto: iAuto.lv

“Auto Bassadone” salons Rīgā šobrīd ir viens no lielākajiem Baltijā, piedāvājot vislielāko automašīnu izvēli. Salonā var izvēlēties vairāk nekā 100 dažādus automašīnu modeļus no 10 zīmoliem – “Alfa Romeo”, “Citroen”, “Fiat”, “Hyundai”, “Isuzu”, “Jeep”, “Opel”, “Peuguet”, “Suzuki” un “KGM” (“Ssang Young”). 

Uzņēmums nodarbina vairāk nekā 60 darbiniekus.

Latvijas uzņēmums “Auto Bassadone” ar iepriekšējo nosaukumu “AutoHalle” tika reģistrēts 2021.gada 23.augustā. Uzņēmuma apmaksātais pamatkapitāls ir 3 miljoni eiro, uzņēmums 100% pieder “Bassadone Automotive Nordic”, LR Uzņēmumu reģistrā kā SIA “Autohalle” patiesā labuma guvējs ir norādīts “Bassadone Automotive Group” īpašnieks George Alfred Charles Bassadone no Gibraltāra.

SIA “Auto Bassadone” direktors Gundars Margēvičs

Informācija par izmaiņām tika izziņota speciāli izziņotā brīfingā, kas notika autosalona telpās, Rīgā, Biķernieku ielā 145, klātesot uzņēmuma darbiniekiem, partneriem, klientiem un žurnālistiem. Sanākušos uzrunāja SIA “Auto Bassadone” valdes loceklis Veiko Karu un SIA “Auto Bassadone” direktors Gundars Margēvičs.

LR Uzņēmumu reģistrā jau veiktas izmaiņas, reģistrējot SIA “Auto Bassadone” kā jauno nosaukumu SIA “AutoHalle” vietā. Gundars Margēvičs precizēja, ka nosaukuma maiņa neietekmēs īpašnieku sastāvu, nav plānotas arī izmaiņas personālā un uzņēmuma vadībā. Saglabāsies arī uzņēmuma līdzšinējie rekvizīti, tai skaitā reģistrācijas numurs, bankas konts, juridiskā adrese. Izmaiņas neietekmēs iepriekš noslēgto un spēkā esošu līgumu darbību.

“Papildus slodze tagad būs Reklāmas un mārketinga speciālistiem. Mums ir ne tikai jauns nosaukums, jauns logo un moto, bet mainās arī korporatīvās krāsas. Šobrīd pārkrāsojam demo mašīnas, mainām izkārtnes, numuru zīmes, pasūtinām jaunus bukletus un reklāmas suvenīrus,” stāsta Gundars Margēvič. 

Šobrīd, atverot interneta lapu AutoHalle.com, klienti tiek novirzīti uz jauno interneta adresi AutoBassadone.lv.

“Līdz ar izmaiņām nosaukumā, mēs būsim vēl tuvāk savam mātes uzņēmumam, tā ģimeniskajām vērtībām un tradīcijām. Tāpat kā citi “Bassadone” auto dīleri Somijā un Baltijā, mēs darbosimies ne tikai ar vienotu nosaukumu “Auto Bassadone”, bet arī ar vienotu moto “Autobraucēja eksperts”. Mēs vēlamies palīdzēt saviem klientiem, lai viņi varētu izbaudīt un gūt labumu no tik plaša salona un tik plaša piedāvājuma iespējām,” stāsta “Auto Bassadone” direktors Gundars Margēvičs.

Auto Bassadone salons Rīgā, Latvijā Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 13.marts 2024 17:17
2 0 Atbildēt

Vecie klienti nespēs izrunāt šitento nosaukumu hi hi

Rexx 14.marts 2024 8:22
2 0 Atbildēt

Auto Badassdone. Tā izlasījās😀

LMT 13.marts 2024 11:17
1 0 Atbildēt

Nemīļi pret vecajiem klientiem!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā apdzīt, ja nevar apdzīt? (+ VIDEO) 2

Viens no kravas auto vadītājiem vairāku kilometru garumā cenšas apdzīt priekšā braucošo kravinieku, taču tas izdodas vien pēdējā epizodē gandrīz izraisot sadursmi ar vieglo automobili. Lasīt vairāk

 

Motoreļļas izvēle vecākiem dzinējiem: vai biezāka būs labāka? 3

Vai esi dzirdējis gadījumus, kad autovadītāji paši vai mehāniķi pēc saviem ieskatiem nolemj nomainīt ierasto motoreļļu uz “biezāku”? Saskaņā ar senām teorijām un dažu mehāniķu nelokāmo pārliecību šāds solis paildzina dzinēja kalpošanas laiku, turklāt mazina motoreļļas patēriņu automašīnām, kuru nobraukums pārsniedz 100 000 km. Lasīt vairāk

 

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 2

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 2

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti