“AUTOBRAVA Motors” apgrozījums pagājušajā gadā sasniedzis 27 miljonus eiro. Plānots atklāt autosalonu Pārdaugavā

 

Foto: Publicitātes foto

Autobrava | 10.aprīlis 2024 8:19

"AUTOBRAVA Motors" kā daļa no starptautiskās uzņēmumu grupas "Modus Group" aizvadītajā gadā strādāja ar vairāk nekā 27 miljonu eiro neto apgrozījumu, kas liecina par strauju uzņēmuma izaugsmi, divu gadu laikā apgrozījumam palielinoties par 56%.

Savukārt 2024. gadā uzņēmums prezentēs vairākus jaunumus, tai skaitā vairākus jaunus CUPRA auto modeļus un otru autosalona atklāšanu Pārdaugavā.

“Otra autosalona atklāšana iezīmēs nozīmīgu soli “AUTOBRAVA Motors” attīstībā, ar kuru uzņēmums spēs paplašināt gan savu pakalpojumu klāstu, gan segmentāciju. Tādā veidā ne vien, atspoguļojot “AUTOBRAVA Motors” vērtības – virzību uz progresu, enerģiju un degsmi tiekties pretī jaunām uzvarām, bet arī nodrošinot jaunu un kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu klientiem. Jau šobrīd mūsu klientu aptaujas dati* liecina, ka 99% klientu ir apmierināti ar pakalpojumu kvalitāti un 98% klientu ieteiktu “AUTOBRAVA Motors” saviem radiem un draugiem,” pauž uzņēmuma vadītājs valdes loceklis Ruslans Vlasjuks.

Jaunais “AUTOBRAVA Motors” autosalons atradīsies stratēģiski nozīmīgā vietā – Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 96. Plānots, ka tajā tiks atvērts jau otrs kompānijas mazlietotu auto salons, kas piedāvās klientiem kvalitatīvu un augsti uzticamu automašīnu piedāvājumu no Eiropas, kā arī garantiju un augstus apkalpošanas standartus. Papildu autosalonā atradīsies 1390 m2 plašs auto serviss, kas, rūpējoties par e-mobilitāti, būs aprīkots ar jaunākajiem tehniskajiem standartiem. Savukārt šobrīd Krasta ielā esošais virsbūvju remontu centrs “AUTOBRAVA Virsbūves remonti” pārcelsies uz jauno autosalonu, un 1280m2 platībā piedāvās apkalpot visu marku automašīnas, nodrošinot pakalpojuma sniegšanu vairāk nekā 200 klientiem mēnesī.

“Aizvadītā gada dati liecina, ka 2023. gada populārākais CUPRA modelis ir CUPRA Formentor ar 313 reģistrētām automašīnām Latvijā. Taču, ņemot vērā elektroauto popularitātes pieaugumu pēdējo gadu laikā, visticamāk, ka statistika par iecienītākajiem modeļiem mainīsies. Jau šogad CUPRA modeļu klāstam pievienosies jauni elektroauto – CUPRA Tavascan un jaudīgāka pirmā elektroauto versija CUPRA Born VZ, kā arī CUPRA Terramar ar iekšdedzes un plug-in hibrīda dzinējiem,” komentē “AUTOBRAVA Motors” pārdošanas vadītājs Uvis Braunfelds.

Zīmola CUPRA modeļu sortimentā gaidāmas ievērojamas pārmaiņas, pirmo reizi pārdošanā nonākot SUV jeb apvidus elektroauto modelim, CUPRA Tavascan. Jaunā modeļa jauda sasniegs 340 ZS, kas nodrošinās paātrinājumu līdz 100km/h vien 5,6 sekundēs. Savukārt akumulatora jauda no 77 kWh (neto) sniegs nobraukuma rezervi līdz pat 547 km. “AUTOBRAVA Motors” būs pirmais, kas jauno modeli prezentēs Baltijā, auto izstādē, kas norisināsies Rīgā no 19. līdz 21. aprīlim.

Papildu 2024. gadā ir sagaidāmas vairākas uzlabotas (facelift) auto versijas jau esošajam modeļu klāstam – CUPRA Formentor, CUPRA Leon un CUPRA Leon Sportstourer. Vēlāk gada trešajā ceturksnī auto sortimentam pievienosies CUPRA Born VZ modelis, kas būs jaudīgāka pirmā CUPRA elektroauto versija. Ar uzlabotu veiktspēju tā spēs attīstīt jaudu līdz pat 322 ZS un griezes momentu līdz 545 Nm, tādā veidā nodrošinot iespēju 100km/h sasniegt vien 5,7 sekundēs. Arī maksimālais ātrums ir pieaudzis līdz pat 200 km/h. Papildu modelis ir pilnveidots ar jaunu DCC Sport balstiekārtu, atsaucīgiem stūres regulējumiem, precīzāku pedāļu reakciju un jaudīgākām aizmugurējām bremzēm. Savukārt tuvojoties gada nogalei, sagaidāmas arī jaunas un Baltijas reģionam aktuālas iekšdedzes un plug-in hibrīda modeļa CUPRA Terramar versijas.

*2024. gada pirmā ceturkšņa dati, kas ievākti no “AUTOBRAVA Motors” klientu aptaujām, kas veiktas pēc autosalona pakalpojumu saņemšanas.  

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā apdzīt, ja nevar apdzīt? (+ VIDEO) 2

Viens no kravas auto vadītājiem vairāku kilometru garumā cenšas apdzīt priekšā braucošo kravinieku, taču tas izdodas vien pēdējā epizodē gandrīz izraisot sadursmi ar vieglo automobili. Lasīt vairāk

 

Motoreļļas izvēle vecākiem dzinējiem: vai biezāka būs labāka? 3

Vai esi dzirdējis gadījumus, kad autovadītāji paši vai mehāniķi pēc saviem ieskatiem nolemj nomainīt ierasto motoreļļu uz “biezāku”? Saskaņā ar senām teorijām un dažu mehāniķu nelokāmo pārliecību šāds solis paildzina dzinēja kalpošanas laiku, turklāt mazina motoreļļas patēriņu automašīnām, kuru nobraukums pārsniedz 100 000 km. Lasīt vairāk

 

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 2

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 2

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti