“Moller Auto” atvēris Latvijā jauna koncepta lietotu auto centru “Moller Auto Outlet” 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Repute | 15.aprīlis 2024 16:11

Līdz ar auto dīleru tīkla “Moller Auto” jaunā “Audi” centra atklāšanu šī gada sākumā Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 115, uzņēmuma līdzšinējais dīleru salons Rīgā, Sergeja Eizenšteina ielā 10, pārtapis par Latvijā jauna koncepta lietotu auto centru “Moller Auto Outlet”.

Tas ir pirmais mazlietotu auto centrs Latvijā, kurā daļa lietotu auto apskatāmi salona iekštelpās, nodrošinot tādu pašu klientu pieredzi kā iegādājoties jaunu auto. Papildus tam, Izīda Gerkena, “Moller Auto” uzņēmumu grupas izpilddirektore Baltijā, norāda, ka, mūsdienās pieaugot ilgtspējīgu izvēļu nozīmei un lietotu auto kvalitātei, arī to iegādes process ir transformējies.

“Moller Auto Outlet” kopējā telpu platība, kurā pieejams mazlietotu auto piedāvājums, ir 750 m2, savukārt āra zonas platība, kas arī tiek izmantota automašīnu izvietošanai tirdzniecībai - aptuveni 1300 m2. “Moller Auto Outlet” kopumā apskatei ir pieejami aptuveni 60 dažādu zīmolu auto, tostarp “Volkswagen”, “Audi”, “Škoda”, “Nissan”, “Subaru”, “Toyota”, “Volvo”, “Hyundai”, “Renault”, “Peugeot”, “BMW”, “Seat Ateca”, “Citroen” un “Cupra” zīmolu spēkrati.

Izīda Gerkena, “Moller Auto” uzņēmumu grupas izpilddirektore Baltijā, pauž pārliecību, ka lietoto auto tirgus būtiski virzīs auto tirdzniecību arī tuvākajos gados. “Saskaņā ar mūsu datiem, pērn Baltijas valstīs lietotu auto segmenta pārdošanas apjomi auga par 26%, salīdzinot ar 2022. gadu, un līdzīgu dinamiku tendencēs jūtam arī šobrīd. Līdz ar to varam secināt, ka lietotu auto tirgum joprojām ir liels potenciāls, tam veicinot auto tirgus kopējo vērtību arī ilgtermiņā. Tāpat, laikam ejot, būtiski mainījušies pircēju paradumi un veidi, kādos cilvēki meklē un iegādājas auto, šobrīd centrālo lomu ieņemot digitālajai videi un auto rezervācijai attālināti. Ja vēl pirms pāris gadiem auto iegāde notika tikai lietotu auto “plačos”, šodien situācija ir pārmaiņu priekšvakarā. Pieaugot pircēju interesei iegādāties lietotus auto dīleru salonos, tā iegūstot pārliecību par spēkrata izcelsmi un kvalitāti, secinājām, ka šajā biznesa segmentā jāveicina pieejamība un klientu serviss, vēl vairāk piepildot klientu gaidas un vajadzības. Šobrīd “Moller Auto Outlet” piedāvā mazlietotas automašīnas augsta līmeņa auto salona telpās, nodrošinot pircējiem līdzvērtīgu pieredzi kā līdz šim pērkot jaunu auto,” pauž Izīda Gerkena.

Viņa uzsver, ka “Moller Auto Outlet” izveide ir arī daļa no uzņēmuma pērn ieviestā koncepta, kas paredz turpināt veidot “vienas pieturas dīlerus”, nodrošinot klientiem šobrīd modernākās lietoto auto iegādes iespējas un virkni saistītu pakalpojumu. Viņa uzsver, ka papildus auto iegādei, šobrīd “Moller Auto Outlet” ir pieejams arī auto abonēšanas pakalpojums “Moller Go” un auto apdrošināšanas pakalpojums “Moller Auto Insurance Services.”

“Uzņēmumiem ir regulāri jādomā, kā savu biznesu transformēt veidā, kas pircējiem ir vēl ērtāks, pieejamāks un viņu vajadzībām atbilstošāks. Lielisks piemērs ir digitalizācijas ienākšana auto tirdzniecībā – sākotnēji bija grūti noticēt, ka cilvēki auto varētu iegādāties attālināti, taču šodien tā ir realitāte, un arī “Moller Auto” ir veicis virkni uzlabojumu digitālajos pārdošanas kanālos, piemēram, ļaujot pircējam tiešsaistē rezervēt noskatīto lietoto auto. Dīleru centros pamatā sagaidām klientus, lai noformētu dokumentus un viņi dotos mājās ar iegādāto auto,” atzīst Izīda Gerkena.

Šobrīd “Moller Auto Outlet” strādā aptuveni 30 darbinieki. Centra darba laiks darba dienās ir no pulksten 9.00 līdz 18.00, sestdienās - no pulksten 10.00 līdz 16.00, savukārt svētdienas auto centrs ir slēgts.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 15.aprīlis 2024 17:51
4 0 Atbildēt

Ko ta diez tur tirgos, varbūt ka tos pašus Planētas Dzīvībai kaitīgos maznelietotos Tdi ?? 

Piepildīsim, tāteikt (atkal), mūsu Dārgo Klientu vajadzības- lai jau pēc neilga laiciņa viņus (atkal)  pasludinātu par lohiem un klimaksa nīdējiem.

Garš 15.aprīlis 2024 18:46
2 0 Atbildēt

Aha, mazlietotie ar noskrējienu pie 200k par nieres cenu!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā apdzīt, ja nevar apdzīt? (+ VIDEO) 4

Viens no kravas auto vadītājiem vairāku kilometru garumā cenšas apdzīt priekšā braucošo kravinieku, taču tas izdodas vien pēdējā epizodē gandrīz izraisot sadursmi ar vieglo automobili. Lasīt vairāk

 

Motoreļļas izvēle vecākiem dzinējiem: vai biezāka būs labāka? 4

Vai esi dzirdējis gadījumus, kad autovadītāji paši vai mehāniķi pēc saviem ieskatiem nolemj nomainīt ierasto motoreļļu uz “biezāku”? Saskaņā ar senām teorijām un dažu mehāniķu nelokāmo pārliecību šāds solis paildzina dzinēja kalpošanas laiku, turklāt mazina motoreļļas patēriņu automašīnām, kuru nobraukums pārsniedz 100 000 km. Lasīt vairāk

 

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 2

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 2

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti