Uz Jūrmalas šosejas pirms Lielupes tilta izveidojusies liela bedre 17

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 24.janvāris 2024 8:52

Uz Jūrmalas šosejas, braucot no Rīgas Jūrmalas virzienā, pirms Lielupes tilta ir izveidojusies liela bedre, brīdina Valsts policija.

Bedre izveidojusies Priedaines satiksmes mezglā 1.

Šobrīd jau vairākas automašīnas iebraukušas konkrētajā bedrē, un policija strādā notikuma vietā.

Policija aicina visus autobraucējus šajā posmā būt īpaši uzmanīgiem.

 
Visi komentāri
 
BMW 24.janvāris 2024 8:59
13 0 Atbildēt

Un kad policija izrakstīs sodu ceļa uzturētājam!?

Ierēdnis 24.janvāris 2024 9:08
12 0 Atbildēt

Jāstrādā pie tā, kā Valsts policijas teiktais, ka uz ceļa braucamās daļas ir bedre, ir apgājis CSDD cenzūru, kas to pārlabotu, ka ir tikai ceļa segumam nepareizi izvēlēts braukšanas ātrums.

Sergejs 24.janvāris 2024 9:24
1 0 Atbildēt

Tā bedre veidojās, veidojās un beidzot izveidojās vai tā pēkšņi, 6:00 vēl nav bet 6:30 jau tāda ka auto tajā var iekrist?

 Ko darīt, ievēlēsim bedres remonta komiteju ar priekšsēdētāju, izveidosim bedres remonta projekta biroju ar ofisu, sarīkosim bedres lāpīšanas konkursu, augustā apkoposim konkursa rezultātus, oktobrī vinnētājs sastādīs remonta grafiku, novembrī uz 2 mēnešiem slēgs ceļu un 02.01.2025 , kārtīgi uzlāpīdamies, svinīgi iebērs tajā 1m3 asfalta un piemīs ar kāju.

ZZZZ 24.janvāris 2024 10:56
2 0 Atbildēt

Piemirsi, komisiju vispirms, kas izskatīs bedri.

0pis 24.janvāris 2024 9:28
1 0 Atbildēt

Es teiktu, ka jāievieš iebraukšanas maksa arī jūrmalniekiem - ceļu dangā, bet ar viesbraucēju iemaksām remontam naudas nepietiek.

Jūrmalnieks 24.janvāris 2024 9:59
3 0 Atbildēt

Tie jau tie iebraucēji haļavšķiki, kuri centās paspēt pirms maksas perioda, tādējādi neskaitāmi vairak reižu ceļa ekspluatācija palielinās un veidojas šādas bedres!

 😉 Nekas! Drīz vismaz šie parastie zemnieki/haļavšķiki ar savām lētajām karietēm, vairs nebrauks uz jūrmalu! Jo esot pa dārgu samaksāt 3€ uz visu dienu! 

 Un pilsētā beidzot iestāsies 'ekskluzīvā' kūrortpilsētas dzīve kur varēs uzdzīvot bez šo zemo klašu piemaisījuma!

Hmm 24.janvāris 2024 9:38
1 0 Atbildēt

vai šī bedre ir papildinājums, laikam 650, apdziedātajiem episkajiem caurumiem Jūrmalas šosejas nožogojumā?

650 24.janvāris 2024 15:20
0 0 Atbildēt

Jāprotams. Paldies/Par! vērību un ievērību.

BET- mums ir kādureiz 1reiz jāizpēta tā dēvēto Ziņu veidošanās mechaānizms.Kas tās (Ziņas) veido.Kā (un kā pēc) tā dēvētā Sabiedrība vienā gadījumā tiek informēta apsskaužami operatīvi,taču Citā gadījumā tā netiek informēta vispār.

Nu tātad, "ziņa" (turpmāk textā Darbi) parādījās LV plašsaziņas līdzeklī LA (Lauku Avize?) 23.janv vakakarā jau plkst.21:07 , Par!/ko nekavējoties informēju iAutobraucēju sabiedrību jau pēc nepilnas stundas: iauto.lv/zinas/pasaule...=all#comments 

Vakar pēc20/pirms21 braucu gar minēto vietu un novēroju, ka pie bijušās "Lielupes mentu būdas" stāv pagara delegācija- kādi vismaz 3 vieglie un poliPolisija ar ieslēgtām bāku Ugunīm.Tātad kaut/kas tur bija Noticis.

Acīm redzot (acīmneredzot,iespējupieļaujot) iespējams Kāds bija kaut/kur iebraucis (iekritis?) un kaut ko saboJājis sev vai savam auto.

Vai nu pats iebraucējs bijis piederīgs Augstākajai iebraucēju (neLohu) Kasstai, vai nu viņa auto bijis parāk Dārgs vai nu ko.Jo tāds gadījums NAV bijis, kad vienkāršie Lohi tiktu informēti/Par! prastu bedri burtiski stundas laikā.

Lieki "piezīmēt", ka tobrīd uz brauktuves (tumši Slapjā assfalta) nebij nakādu ierobežojumu vai Brīdinājumu un tā dēvēti Lohi līdz pat šodienai nav ieraudzījuši nedz Bedres aktuālo attēlu, nedz arī uzdzirdējuši tās izveidošanās Patieso iemeslu.Patieso Labumu Guvušie (PLG) par!/to mums neko nestāsta (esot tāds loh žurnāls, kur piem ārsti/nestāsta).

khe 24.janvāris 2024 11:31
1 0 Atbildēt

ar ko šī bedre ir tik īpaša, ka par to informē gan Valsts policija, gan iauto?

Tai pat laikā ceļu uzturētāji to nesalabo...

Atceros vismaz 2 gadījumus pēdējos gados, ka uz Ulmaņa gatves ceļa malā stāvēja vairāki auto vienlaicīgi un mainīja pārsistās riepas, ebt tad paziņojumus nemanīju

Sergejs 24.janvāris 2024 13:03
2 0 Atbildēt

Ir opcija ka kāds tuvu pietuvināts pie šaurajām aprindām šo bedri apmeklēja. Nu vai vispār kāds no valdības.

 Ja Janka Pētersons tajā kaklu salauztu nevienai amatpersonai tā bedre interesi neradītu.

650 24.janvāris 2024 15:32
0 0 Atbildēt

Derētu uz notikuma vietu nosūtīt tā dēvēto Izmeklēšanas Komissiju.Kā diez tur izskatās Šodien.Cik kubisko metru Sāls ir iebērts minētajā Bedrē, vai ir uzceltas Barjēras un/vai tur kaut kur ir izvietotas (arī) tā dēvētās (ceļa) Zīmes. Jā.

Pie viena- kā (šodien) izskatās pirms 3 ziemām Ulmaņa lohagatves Zaļajā sētā izlauztie Mega Caurumi.Vai ir [pelielinājusies (vai samazinājusies) to kubiskā kvadratūra (apjoms).Kāds tas Resnaiss lohs (-i) no tā dēvētās Domātāju kompānijas varētu mūs painformēt/Par!

imzz 25.janvāris 2024 12:20
0 0 Atbildēt

Tak pilns ar bedrēm patlaban, temperatūrai ejot caur nulli, asfalts kūst intensīvi reizē ar ledu:

www.tvnet.lv/7945725/noska...-parsit-riepas

Vernons 24.janvāris 2024 13:57
0 0 Atbildēt

urļik malas mārelim,tā ir ekskluzīva lieta. krieveļu auto aizsargā. Kur skatās VDD ?

Krotow 24.janvāris 2024 15:04
0 0 Atbildēt

Tas viekārši ir "gulošais policists". Tikai negatīvā.

wons 24.janvāris 2024 15:08
4 0 Atbildēt

SM varētu rosināt iekļaut bedres Latvijas autoceļu kartēs un pieškirt tām individuālus nosaukumus. Šos nosaukumus varētu nopirkt, līdzīgi, kā individuālās auto numurzīmes.

John 24.janvāris 2024 15:14
3 0 Atbildēt

Pirms vairākiem gadiem Liepājas - Palangas šoseja bija ļoti briesmīgā stāvoklī. Nebija neviena kvadrātcentimetra, kur būtu orģinālais asfalts. Visur tikai ielāpi. Un tad kādu dienu tur pabraukāja kāds no deputātiem un nebija ilgi jāgaida, ka tika ieklāts normāls asfalts.

anonimikis 24.janvāris 2024 20:09
0 0 Atbildēt

Ja to bedri kāds sāks tagad labot, tad ņekijs Māris tur garāmbraucot pirmais piestās, uztaisīs bildes un piedirsīs pilnu internetu ar - peļķē met asfaltu, kā tā var!?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

ASV plosās tornado; "vētru mednieki" tiem seko (+ VIDEO) 3

Neraugoties uz policijas brīdinājumiem, cilvēki, kas sevi dēvē par Storm Chaser (vētru mednieki) izmanto automašīnas, lai postošajai dabas stihijai nonāktu pēc iespējas tuvāk. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO) 8

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 4

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti