Rīgas dome vadītājus aicina aktīvi ziņot par bedrēm pilsētas ielās 21

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 26.janvāris 2024 9:27

Rīgas domes (RD) Ārtelpas un mobilitātes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Jānis Vaivods aicina vadītājus galvaspilsētas ielās braukt uzmanīgi un ziņot par bedrēm, kuras nepieciešams labot.

Vaivods intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" pauda, ka šādos nelabvēlīgos apstākļos novecojušie segumi parādot savu īsto dabu - ātri veidojas bedres. Vairākus posmus, kuros Rīgā veidojas bedres, esot bijis paredzēts labot pagājušajā gadā.

Viņš arī atzina, ka "pagājušajā vasarā politisko kašķu dēļ" daudzas ielas un posmi netika salaboti.

"Jautājums ir par to, vai politiķi pašlaik ir gatavi ieskatīties acīs tiem auto vadītājiem, kuri ir pārsituši riepas bedru dēļ," teica Vaivods.

Viņš arī aicināja vadītājiem būt uzmanīgiem, nebraukt peļķēs, jo tajās var būt bedres. Tāpat vadītāji, iedzīvotāji aicināti aktīvi ziņot par bedrēm, kuras nepieciešams steidzami labot.

Jau ziņots, ka Rīgā pastiprinātā režīmā notiek ceļu labošana.

Šonedēļ Rīgas ielās atkušņa dēļ daudzviet veidojās milzīgas peļķes, zem kurām bieži vien ir arī satiksmei bīstamas bedres.

Kritiskākā situācija esot Biķernieku ielā, Jaunciema gatvē, Mīlgrāvja ielā, Mīlgrāvja lokos un Viestura prospektā.

Ar aukstā asfalta ieklāšanas tehnoloģiju satiksmei bīstamo bedru remonts tiek veikts neatkarīgi no laikapstākļiem - arī ziemas laikā.

Saremontēto ceļu kalpošanas laiku ietekmējot vairāki faktori - laikapstākļi, satiksmes intensitāte un ielas seguma stāvoklis. Tomēr šo darbu galvenais mērķis esot novērst satiksmei bīstamas situācijas, iepriekš norādījusi Rīgas dome.

 
21 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 26.janvāris 2024 11:06
9 0 Atbildēt

Pirms Lielupes tilta ir nevis bedre, bet drošības ierakums, kurā patverties Brauktuves Šķērsotājam, ja nepagūst tikt pāri vienā stiepienā.

0pis 26.janvāris 2024 11:41
5 0 Atbildēt

Pateicamies, informācija ir saņemta.

650 26.janvāris 2024 10:08
4 0 Atbildēt

Pagāš varoņpavassar kādas d/h reizes "ziņoju/Par!" stāvokli apgriešanās vietā pie paša loh cssd/ta.Tos 26cm dziļos cūkurakumus aizdarīja pēc krietna mēneša,un neba jau visus uzreiz.

Cits ir,ka tagad katrs Lohs "ziņo" par katru suudu,tādējādi jaucot galvu un degradējot pašu to ziņošanas ideju.Kas principā ir suuda Ārtelpas populizms.

Politkašķu dēļ neesot salabots- da ko tu,ārtelpass loh mums te tagad drirs.Nebraukt peļķē- nu klajš Nekaunības kalna gals.Kur ta lai (lohi) brauc,ja tā Peļķe ir pa visu joslu vai pat pa visu ielu?

Kas ar to aizvakakakar tik skaļi izbazūnēto bedri "pirms Lielpupes tilta"??? Kur tur bija tā bedre,un/vai kādi Meēēēri tika piņemti (ieņemti)??

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mitsubishi modernizējis krosoveru ASX (+ FOTO)

Reizē ar platformas brāli Renault Captur, modernizācijas procesam cauri gājis arī Mitsubishi ASX. Lasīt vairāk

 

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 2

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Liepājā ražos lidmašīnas ar ūdeņraža dzinēju (+ VIDEO) 2

Liepājā pēc dažiem gadiem tiks ražotas lidmašīnas. Uzņēmums “Fokker Next Gen” Liepājas Speciālajā ekonomiskajā zonā veidos ūdeņraža lidmašīnu ražošanas un testēšanas rūpnīcu, kā arī plāno inženierzinātņu centra izveidi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti