Krievijā policijas "BMW" dzenas pakaļ narkodīleru "Toyota Land Cruiser" (+ video) 5

 
iAuto | 23.jūnijs 2017 8:44

Internetā publicētajā video, kas uzfilmēts no policijas "BMW" salona redzams, kā likumsargi dzenas pakaļ narkodīleri "Toyota Land Cruiser".

Šķiet, ka "BMW" vadītājs Koļa nav pārāk pieredzējis un kolēģiem viņš nemitīgi jāpamāca, jāiedrošina un jānorāda, kur braukt, kurā joslā turēties un ko tajā brīdī darīt.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 23.jūnijs 2017 9:40
11 2 Atbildēt

vajadzēja ietest lodi tam kruizaka vadītājam pierē un pateikt, ka "šaļnaja puļa".

Jo es domāju, ka tas ir kārtējais sīkais tirgonis, kurš labāk sēdēs 10 gadus cietumā, dabūs no poličiem pa ribām, nekā nodos savus bosus.

Tādiem vieta ir tikai kapos

viencexperc 23.jūnijs 2017 9:42
1 10 Atbildēt

Nu jā, tūlīt iauto lietotāju galvenā masa - alkoholiķi un nariķi sāks man mīnusus likt.

druknais1 24.jūnijs 2017 16:45
6 1 Atbildēt

Kas Tev devis tādas tiesības tā vienkārši mētāties ar apvainojumiem? Tas vienkārši parāda Tavu intelekta līmeni...

ESpatsunbralis 25.jūnijs 2017 0:04
2 1 Atbildēt

Vajadzēja nošaut uzreiz pie pirmas izdevības , lai tie stulbie nenosistu ar Toijotu kādu mirstīgo!Tie kremlini var tikai kādu vecu pensionāru vai tantuku apturēt ! Pat lāga šaut nemāk un pistoli pārlādēt arī nav spējīgi ! Lai pamācās no USA policistiem , kā tādus vajag aizturēt !

Pļurkt 26.jūnijs 2017 11:45
0 1 Atbildēt

Kārtējo reizi smērētāji piesmērējuši kaudsi ar komentiem par tēmu no kuras pašiem nav ne vismazākās sajēgas!

Tak palūkojiet to video vēl kādas PIECAS reizes, tad var būt atausīs kāpēc neviens nav sašauts, kāpēc tas vāģis vēl joprojām brauc!

Īpaši visādiem Dalbajkobsekspertiem...

Lielākā daļa cilvēku ar pistoli vispār mērķī nevar trāpīt - STĀVOŠĀ mērķī cilvēka torsa lielumā, var trenēt kaut mēnesio no vietas.

Ir bijuši neskaitāmi gadījumi, kad reāli snaiperi šaujot pa noziedznieka mašīnu, izšauj 2 obojmas un NEVIENA lode netrāpa tai mašīnai!! Cilvēki kuri uzskata ka iešaut STĀVOŠĀ mērķī 7-niekā vai zemāk ir apkaunojums.

Nu i idiotu bars!! Naturāli dīvānāpirdēji - šoreiz BEZ pēdiņām!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Gājējs "nogāž" divus motociklistus (+ VIDEO) 8

Viens no motociklistiem pamana gājēju pie pārejas un sāk bremzēt, taču aizmugurē braucošais tam nav gatavs. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 9

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 

Mopēds vai velosipēds? (+ VIDEO) 12

Laikam kļūstot siltākam, ielās arvien vairāk parādās arī elektroskrejriteņi un elektromopēdi. Vienlaikus – ar jaunu sparu uzliesmo domstarpības starp šo braucamrīku lietotājiem un kājāmgājējiem. Tikmēr saasinās konkurence arī pašu koplietošanas braucamrīku operatoru vidū. Viens no uzņēmējiem tiek vainots konkurences kropļošanā, sev par labu interpretējot likuma normas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti