Policisti veic aizturēšanu, taču neiet tik viegli (+ VIDEO) 14

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

VP | 21.janvāris 2024 10:59

2024. gada 5. janvārī ap plkst.15.00 tika saņemta informācija, ka Cēsu novada, Liepā 1995. gadā dzimis vīrietis ir nodarījis miesas bojājumus kādai sievietei.

Kā iAuto redakciju informēja Valsts policija - Reaģējot uz notikumu, nekavējoties izbrauca Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Dienvidvidzemes iecirkņa Reaģēšanas nodaļas divas amatpersonas. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka vīrietis ir pārkāpis arī tiesas lēmumu par pagaidu aizsardzību pret vardarbību.
 
Tā kā persona bija ļoti agresīva, apdraudēja cietušās un arī citu iedzīvotāju drošību, tika pieņemts lēmums par kriminālprocesa uzsākšanu un personas aizturēšanu.
Aizturēšanas laikā persona pretojās, bija agresīva, nodarīja miesas bojājumus policistiem. Izmantojot speciālos cīņas paņēmienus, speclīdzekļus, agresīvā persona tika aizturēta un nogādāta Īslaicīgās aizturēšanas vietā Cēsīs, kur viņš turpināja būt agresīvs un sabojāja pagaidu turēšanas telpas aprīkojumu.
 
Par pretošanos policijas amatpersonu likumīgajām prasībām tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 270 .panta pirmās daļas un notiek izmeklēšana, tāpat arī pārējās personas darbības tiek izvērtētas atbilstoši likumam.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Upss 21.janvāris 2024 19:40
4 1 Atbildēt

Nu ja, uzlikuši meitēnam aizturēt sieviešu sitēju...

darklight 21.janvāris 2024 20:14
4 1 Atbildēt

Ceru, ka to cilvēku ārstēs, jo viņš neapšaubāmi ir slims. Ja nevar izārstēt, tad atliek tikai eitanāzija.

tā mani sargā 22.janvāris 2024 14:10
3 2 Atbildēt

Vajadzēja nošaut,bet gan jau netrāpītu.Labi vēl,ka pašiem dienesta ieroci neatņēma.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Avatr 15 – kārtējais Tesla Model Y konkurents

Ķīnas uzņēmumi Changan, Huawei un CATL kopīgā sadarbībā izstrādājuši jaunu modeli Avatr 15, kas pasaules tirgū konkurēs ar Tesla Model Y. Lasīt vairāk

 

Nepilni 400 000 eiro - Ferrari jaunais modelis 12Cilindri (+ FOTO) 4

Itālijas superauto ražotājs Ferrari pieteicis jaunu modeli 12Cilindri, kas viņu piedāvājumā nomainīs 812 Superfast un būs pieejams kupejas un Spider modifikācijās. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Mazda MX-30 R-EV. Otra tāda elektroauto nav (+VIDEO) 2

Mazda MX-30 ir elektrisks krosovers ar īpatnējām durvīm un inovatīvu dizainu. Sniedzamība nav liela, tāpēc Mazda nāca klajā ar jaunu ideju un aprīkoja mašīnu ar sniedzamības pagarinātāju. Tagad MX-30 tērē ne tikai elektrību, bet arī benzīnu un saucas R-EV. Lasīt vairāk

 

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākumu karjerā augstākajā līmenī. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti