Klientu ērtībai tapusi “Virši” mobilā lietotne 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Virši | 18.augusts 2023 10:17

Uzlabojot klientu pieredzi uzpildes stacijā, energoresursu tirgotājs un ērtas iepirkšanās veikalu tīkls AS VIRŠI-A (turpmāk – “Virši”) izstrādāja mobilo lietotni, kas palīdzēs autovadītājiem ietaupīt laiku un veikt apmaksu par degvielu uzreiz pie sūkņa jebkurā uzpildes stacijā visā tīklā.

Jaunā lietotne iekļaus visas biznesa, privātpersonu un akcionāru lojalitātes programmu priekšrocības, kā arī nodrošinās īpašus piedāvājumus lietotnes lietotājiem.

“Mūsu mērķis, izstrādājot jaunās lietotnes konceptu, bija nodrošināt klientiem saprotamu, ērti izmantojamu un daudzfunkcionālu rīku, kas uzlabos viņu ikdienas pieredzi, apmeklējot “Virši” spēka stacijas. Lietotne sniedz iespēju norēķināties par degvielu pie uzpildes sūkņa, kā arī nodrošina “Virši” lojalitātes programmas priekšrocību parocīgu izmantošanu un nākotnē sniegs patīkamus pārsteigumus un īpašus piedāvājumus ikvienam lietotājam. Šobrīd lietotne nodrošina pamata funkcionalitāti, ko jau tuvā nākotnē plānots papildināt ar jauniem risinājumiem,” stāsta Mārtiņš Eihmanis, “Virši” Mārketinga un komunikācijas nodaļas vadītājs.

Lietotnes funkcionalitāte ir vērsta uz lietotāja ērtību – tā nodrošinās iespēju privātpersonām un biznesa segmenta klientiem izvairīties no rindām pie kases un norēķināties par degvielu pie uzpildes sūkņa, kā arī saņemt ikmēneša piedāvājumus, kas būs pieejami tikai aplikācijas lietotājiem. Lojalitātes karšu īpašniekiem ir iespēja pievienot savu karti lietotnes profilam, kā arī apvienot bankas maksājumu karti ar lojalitātes karti, tādejādi samazinot plastikāta karšu skaitu makā.

“Virši” mobilā lietotne ir pieejama Android un iOS lietotājiem un to bez maksas var lejupielādēt Google Play un App Store. Dodoties uz vienu no minētiem veikaliem, meklētājā jāieraksta “Virši” un jālejupielādē lietotne.

Pirmoreiz lejupielādējot lietotni savā viedtālrunī, “Virši” dāvina lietotājiem jebkuru L izmēra kafiju, ko bez maksas būs iespējams saņemt ikvienā no “Virši” pilna servisa degvielas uzpildes stacijām visā Latvijā.

 

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 18.augusts 2023 11:53
0 0 Atbildēt

Lai veicas! 

 Teicu lai jau to bezmaksas akciju pagarina nedaudz. Būtu kā superīga reklāma, bet nu kas es...Personīgi es publiskajās nelādējos, nav nepieciešamība. Tā teikt brīvo sauli izmantoju, lai paliek vadi kam tādas iespējas nav.

 Viršiem plānā top norēķins par uzlādi kasē! Tas apsveicami, īpaši šo aplikāciju gūzmā. Tūristiem tas būs lielāks vilinājums izvēlēties lādēties viņu stacijās.

es 18.augusts 2023 19:25
1 0 Atbildēt

Labāk būtu ieviesuši iespēju caur lietotni pasūtīt hotdogu un kafiju, kā arī rezervēt toču uz konkrētu laiku.

imzz 19.augusts 2023 12:55
2 0 Atbildēt

Kādreiz, tagad gan tas ir mazāk populāri,  ASV iebraucot DUS klientam nemaz nevajadzēja kāp ārā no auto. Darbinieks gan degvielu uzpildīja, gan eļļas līmeni pārbaudīja, gan logu šķidrumu pielēja, gan hotdogu, frī kartpeļus un kolu atnesa.

Nu 28.augusts 2023 12:53
2 1 Atbildēt

ļoti vajag vēl vienu aplikāciju. Labāk būtu ieviesuši iespēju nerēķināties ar Viršu karti un pēc tām rēķinu mēneša beigās, kā nestei.  Vismaz juridiskām personām, ja ne visiem.  Bet tā tās aplikācijas ... zb jau, tā mūsu paradumu pētīšana caur tām.

Maksims Ter-Oganesovs 29.septembris 2023 17:56
0 0 Atbildēt

Vel viena lietotne. Jau pilns telefons

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

ASV plosās tornado; "vētru mednieki" tiem seko (+ VIDEO) 3

Neraugoties uz policijas brīdinājumiem, cilvēki, kas sevi dēvē par Storm Chaser (vētru mednieki) izmanto automašīnas, lai postošajai dabas stihijai nonāktu pēc iespējas tuvāk. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO) 8

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 4

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti