Kā rīkoties, ja internetveikals, kurā esat iepircies, pēkšņi pārtrauc darbību? (+ VIDEO) 10

 
4.Studija | 19.oktobris 2023 9:58

Ja internetveikals, kurā esat iepircies, pēkšņi pārtrauc darbību, daudz variantu nepaliek un arī pircēja izredzes atgūt līdzekļus neizskatās spīdošas.

 
Visi komentāri
 
Pļurkt 19.oktobris 2023 11:17
1 0 Atbildēt

Man tikai vienreiz patrāpījās tā ka nopirku preci, bet tā izrādās bija beigusies! Pārdevējs skaidru naudu ielika iepakojumā pie citas manis nopirktās preces, sabildēja un atsūtīja bildes kur meklēt.

Viss bija OK.

Veikals Čehijā.

es 19.oktobris 2023 11:43
0 0 Atbildēt

Aizdomīgos veikalus vajag ignorēt vai maksāt ar Paypal.

Hmm 19.oktobris 2023 11:49
0 0 Atbildēt

mani paypal vairs nelaiž iekšā - var mainīt paroles, cik gribi, e-pastu un maksājumu karti atpazīst, bet profilā nevar ieiet- saka, ka klients neatpazīts - kāds varbūt sask''aries ar līdzīgu situāciju?

Janka 19.oktobris 2023 14:40
2 0 Atbildēt

Paypal baigi nepasargā no krapniecības, jo veidojot dispute, selleram ir jāiesniedz pats niecīgākais pierādījums un gandrīz vienmēr paypal būs viņu pusē, ka prece vai pakalpojums ir nodrošināts! 😉🙈

Esmu apšaubāmus darījumus veicis caur paypal(labi ka abās reizēs ka bija problēma, transakcija bija līdz 10€ vērtībā) ABAS reizes paypal nostājās seller pusē jo ķipa man esot izsūtīts...  Kaut neesmu saņēmis.

Ābols 19.oktobris 2023 14:50
2 0 Atbildēt

Dara to pašu ko es... Iesniedz iesniegumus kur vien var(ptac, policijā, kriminalajā nodaļā) un gaidi ka muļķītis.

Es jau CETURTO GADU gaidu un gaidu proffit.lv lietā, biju iegādajies preci un aizsūtijis viņiem 400€ vērtībā naudu... ieberzos, tagad gaidu kā muļķītis un NEVIENS nevar palīdzēt! 😅

Opis īstais 19.oktobris 2023 15:07
0 0 Atbildēt

Es arī iekritu - paļāvos uz Glorijas solīto skidonu, tak pateica, ka es sagrozot vēsturiskos faktus un paprasīja pilnu cenu.

Glorija 19.oktobris 2023 19:31
0 0 Atbildēt

Varbūt tu esi īstais, bet drīzāk jau glupais beznika Opis. Īstajam Opim nauda būtu ar spēku jāizņem no rokām pēc tam, kad šis būtu izgājis man cauri pa vairākiem lāgiem un jau nākamais klients klauvētu pie durvīm.

darklight 19.oktobris 2023 23:24
34 0 Atbildēt

Nezināmiem un nepārbaudītiem veikaliem nekad (!!!) neko nemaksāt avansā. Un viss! Lai cik vilinošs piedāvājums arī nebūtu.

650 21.oktobris 2023 0:49
20 1 Atbildēt

Nu jā, zin kā.To intreneto "veikalu" jebkurš var gan izveidot, gan pats arī aizslēgt/ciet.Taču tā dēvētais ptac mums nenodarbojas ar internetveikalu godīguma kontroli.Ar to nodarbojas tā dēvētie Lohi.

Cita lieta, ja tu mēģināsi pārvest pāri pār tā dēvēto Robežu (savai automašīnai, par savu lohnaudu 3šajā valstī oficiāli iegādāto) piemēram kādu tā dēvēto Lukturi.Tad tu noteikti "uzzināsi" ,ka ir tāds ptac un/vai ar ko īsti tas "nodarbojas".

viencexperc 24.oktobris 2023 18:34
1 0 Atbildēt

Bet ko darīt, ja nopirki interneta veikalu, bet tad atklājas, ka tas ir jau beidzies?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mitsubishi modernizējis krosoveru ASX (+ FOTO)

Reizē ar platformas brāli Renault Captur, modernizācijas procesam cauri gājis arī Mitsubishi ASX. Lasīt vairāk

 

Toyota ar diviem jaunumiem Auto China 2024 1

Pekinas autoizstādē Toyota ieradusies ar diviem jaunumiem, kas uz konveijera stāsies jau šogad. Lasīt vairāk

 

Baltijas valstīs degvielas cenas pagājušajā nedēļā pamatā samazinājās 1

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas galvaspilsētās degvielas cenas samazinājās, izņemot benzīna cenu Rīgā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati. Lasīt vairāk

 

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan 4

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti