260 eiro dienā - krāpnieki sola zelta kalnus darba sludinājumos (+ VIDEO) 6

 
LTV Ziņu dienests | 24.oktobris 2023 18:42

Sociālajos medijos arvien biežāk parādās darba sludinājumi, kas sola tūlītējus zelta kalnus – laba alga, sociālās garantijas, elastīgs darba grafiks. Daļa iedzīvotāju arī uzķeras šādiem melīgiem solījumiem, zaudējot naudu un nereti arī apdāvinot krāpniekus ar savu kontu parolēm.

 
Visi komentāri
 
650 24.oktobris 2023 19:01
0 0 Atbildēt

Šādus te antiSociālos mēdijus vajadzētu steidzīgi noslēgt/nost.Ja kāds šāds mēdošais mēdijs nespēj atbildēt par savu mēdīšanos, tad tādam nav jābūt publiski pieejamam!

Interneta izgudrotājus jau sen bij jāsauc pie Atbildības, kur vispār skatās ptac? Kas vispār ir ptac- ar ko tas nodarbojas un kas to (tā Darbiniekus) finansē?

Krotow 24.oktobris 2023 20:02
5 0 Atbildēt

Aizslēgsi vienu, būs cits. Vieglas naudas gribētājus un tos, kuriem līdzīgos padomju laikos brigadieri rītos lasīja no migām un dzina uz lauku, tas neizārstēs.

650 25.oktobris 2023 12:52
28 0 Atbildēt

Protams, ka būs "cits".Turklāt gandrīz tajā pašā dienā, vietā un laikā.Jo tā dēvēto "tīrīšanu" var daudzmaz efektīvi izveikt tikai tad, ja ir pietiekoši daudz "ieinteresēto".

Mums mākslīgais intelekts un dažādi "patieso ziņu pārbaudes" dienesti atsevišķus gadījumus "izšķiro" tīri labi, taču masveida cilvēku apkāsējus viņiem nu nekādi neizdodas apkarot.Tas acīmredzot neatbilst kādiem tādiem "stratēģiskajiem" iestatījumiem.

Cilvēkiem tiek masveidā uztiepti dažādi pussaprotami (nepietiekoši droši, datoriemaņas prasoši!) elektroniskās komunikācijas līdzekļi un mākslīgi apgrūtināta iespēja izmantot tradicionāli ierastos ne-digitālos saziņas veidus. Loham ir (būs!) jādzīvo nemitīgās bailēs/Par!

es 24.oktobris 2023 20:02
0 0 Atbildēt

260 dienā ir tāds vidēja santehniķa atalgojums.

0pis 24.oktobris 2023 22:41
1 0 Atbildēt

Kad tīra caurules ēzelim kas tirš zelta dālderus, tad mājās ejot santehniķis atstāj ēzelim instrumentus, lai darbarīku kasti piepildītu ar zeltu.

Pļurkt 25.oktobris 2023 8:28
0 0 Atbildēt

Ko ir spējīgs paskaidrot "eksperts", kurš nespēj atšķirt peļņu no ienākumiem vai ieņēmumiem??:?:

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 

Mitsubishi modernizējis krosoveru ASX (+ FOTO)

Reizē ar platformas brāli Renault Captur, modernizācijas procesam cauri gājis arī Mitsubishi ASX. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti