Kārsavas novadā motocikla vadītājs traucas ar 187 km/h (+ video) 8

 
Valsts Policija | 4.augusts 2017 16:11

Vakar, 3.augustā ap plkst. 11:50 Latgales reģiona pārvaldes patruļpolicijas ekipāža Mežvidu pagastā apturēja kārtējo ātrumpārkāpēju.

Likumsargi veicot ierasto patrulēšanu pamanīja kādu motociklu, kas brauca ar divas reizes lielāku ātrumu, nekā atļauts. Policisti minēto transportlīdzekli apturēja un veica vadītāja dokumentu pārbaudi.

Harley Davidson vadītājs – 1990.gadā dzimis vīrietis traucās ar ātrumu 187 km/h vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā. Par šādu pārkāpumu Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā ir paredzēts naudas sods no trīssimt sešdesmit līdz četrsimt astoņdesmit euro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšana uz sešiem mēnešiem.

Valsts policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

 
Visi komentāri
 
Sandvik 4.augusts 2017 16:55
6 2 Atbildēt

Šķiet ka šis pats āksts arī pa Rēzeknes ielām vakar braukāja kā vien prātā ienāk. Tik vēl pasažieris bija kurš knapi turējās uz moča.

iAuto 4.augusts 2017 17:29
9 0 Atbildēt

Tad jau sods nav disciplinējis šo braucēju?

..... 4.augusts 2017 17:33
8 3 Atbildēt

Alūksnē arī ir viens tāds - brauc gan ar motociklu, gan mašīnu mežonīgi lielā ātrumā pa šaurajām pilsētas ielām.Kad kaimiņš viņam aizrādīja par ātro braukšanu, sākās konflikts, apmelojumi,žņaugšanas mēģinājumi un uzbrukums tumsā ar nazi, nodarot miesas bojājumus.Tika ziņots policijai,taču policisti tur neko nosodāmu nesaskata, vainu uzveļ cietušajam.Policisti tic bandītam, viņa apmelojumiem, nevis cietušajam.Labi ,ka Ventspilī ir godīgi, cienījami policisti, kas nodod kriminālvajāšanai bandītus, slepkavas, izprot situāciju un nostājas taisnības, patiesības pusē.

Ivo 4.augusts 2017 17:58
4 10 Atbildēt

Viens jautajums no Kurienes tam puišlim laukos Harleys?? cik zinu leti viņi nav

MaRtuRik 4.augusts 2017 19:23
19 2 Atbildēt

Nez no kurienes muļkim info, ka laukos cilvekiem nav naudas.

Sandvik 4.augusts 2017 20:52
1 0 Atbildēt

Izskatās ka nē, jo braucēju manīju ap 19.00 pilsētā, tātad jau pēc soda saņemšanas.

viencexperc 4.augusts 2017 21:26
5 2 Atbildēt

šis, vismaz, brauc ar īstu moci, nevis tā kā daži - uztaisa kupri, paceļ di*su gaisā kā geji.

ezis71 6.augusts 2017 22:03
0 0 Atbildēt

Mani vienreiz pavizināja ar tādu dampi,tikko uzsākām braukt,skatos pār stūrmaņa plecu un redzu 120 km/h,pat biku bail palika.Ja nemaldos tad motors bija 1,4 l tilpuma.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā apdzīt, ja nevar apdzīt? (+ VIDEO) 2

Viens no kravas auto vadītājiem vairāku kilometru garumā cenšas apdzīt priekšā braucošo kravinieku, taču tas izdodas vien pēdējā epizodē gandrīz izraisot sadursmi ar vieglo automobili. Lasīt vairāk

 

Dailes liesma. Aktrise un ētera personība testē VW Tiguan (+ VIDEO) 2

Jaunais Volkswagen Tiguan ir glīts auto. Pat ļoti glīts. Tam ir noslīpēts dizains, mūsdienīgs aprīkojums, laba cena un neliels benzīna motors. Šim Tiguan iekšā ir sporta krēsli un liels ekrāns, bet ārpusē R - Line bamperi. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO) 8

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 5

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti