Izbaudi jaunāko tehnoloģiju sniegtās priekšrocības ar Porsche hibrīdauto 1

 

Foto: Porsche

Porsche | 12.maijs 2023 10:20

Porsche ir viens no leģendārākajiem sporta autoražotājiem, kas vienmēr ir tehnoloģiskās attīstības priekšgalā, tajā pašā laikā cienot sava zīmola vēsturi.

Arī Porsche iet laikiem līdzi un piedāvā modernus hibrīdauto, kas apvieno jaudīgos iekšdedzes dzinējus ar ilgtspējīgajiem elektromotoriem, tādējādi sniedzot iespaidīgu jaudu ar samazinātu degvielas patēriņu. Turpini lasīt rakstu un uzzini vairāk par Porsche hibrīdauto sniegtajām priekšrocībām!

Kādas ir Porsche hibrīdauto sniegtās priekšrocības?

Salīdzinot ar tradicionālajiem modeļiem ar iekšdedzes dzinēju, Porsche hibrīdauto sniedz vairākas priekšrocības:

● Vēl lielāka jauda. Nevienam nav noslēpums, ka Porsche sporta mašīnas ir starp jaudīgākajām pasaulē. Porsche hibrīda modeļi ir vēl jaudīgāki, pateicoties diviem motoriem, kas viens otru lieliski papildina. Perfekta manevrētspēja un sporta auto cienīgs paātrinājums – braukšana ar Porsche hibrīdu ir neaizmirstama pieredze.

● Degvielas ekonomija. Porsche plug-in hibrīds ir daudz ekonomiskāks nekā automašīnas ar benzīna vai dīzeļdzinēju. Tas nozīmē, ka Porsche hibrīds ir izcils ieguldījums, jo ilgtermiņā hibrīdauto cenas ziņā ir daudz izdevīgāks.

● Videi draudzīgāks. Porsche hibrīdi ir ilgtspējīgas automašīnas, kas samazina izmešu daudzumu, tādējādi padarot to par dabai draudzīgāku izvēli.

● Perfektais vidusceļš starp benzīna motoru un elektromotoru. Porsche hibrīdauto ir perfektais vidusceļš starp tradicionālo automašīnu ar iekšdedzes dzinēju un elektroauto, kas apvieno abu dzinēju veidu sniegtās priekšrocības. Plug-in hibrīds nodrošina nepārspējamo Porsche jaudu un komfortu, būtiski samazinot degvielas patēriņu un izmešus.
Porsche hibrīdauto modeļi

Porsche pašlaik piedāvā leģendāros Panamera un Cayenne modeļus hibrīda konfigurācijās – tālāk rakstā aplūkosim visus Panamera un Cayenne hirbīda modeļus un to sniegtās priekšrocības.

Cayenne un Cayenne Coupé E-Hybrid

Porsche Cayenne un Cayenne Coupé hibrīda modeļi lepojas ar elegantu izskatu un sporta auto cienīgu jaudu. Cayenne ir izcils auto priekš ģimenēm un ceļojumiem, pateicoties ietilpīgajam salonam ar piecām sēdvietām. Savukārt hibrīda Cayenne Coupé iemieso kupejas eleganci ar panorāmas lūku, kas ļaus izbaudīt patīkamu saules siltumu brauciena laikā. Cayenne ērtie sēdekļi un modernais palīgsistēmu klāsts nodrošinās augstu komforta līmeni, neekonomējot uz jaudas rēķina.

Cayenne unikālā hibrīda tehnoloģija ir izstrādāta sacīkšu trasē, sniedzot zemu degvielas patēriņu un elpu aizraujošu jaudu. Neuztraucaties par problēmām ar mašīnas lādēšanu, jo Cayenne hibrīda modeļus ir iespējams uzlādēt maiņstrāvas uzlādes punktos kā mājās, tā arī publiskās vietās.

Porsche Panamera E-Hybrid

Iespējams, ka ar Panamera Porsche ir pārspējis pats sevi, izveidojot jaudīgu un komfortablu sporta auto ar četrām durvīm. Panamera hirbīdā ir nepārprotami redzams Porsche DNA, kas atspoguļojas sportiskajā dizainā – skaidras kontūras, spēcīgi izliekumi un skaistas jaunākās paaudzes riepas un diski. Kāpēc izvēlēties tieši hibrīda Panamera? Iemesli ir vairāki – tas būs jaudīgāks, ekonomiskāks un dabai draudzīgāks.

Porsche piedāvā vairākus Panamera hibrīda modeļus, sākot ar sporta sedana (Sports Saloon) un sporta ceļojumu versiju, kas piedāvā plašāku 4+1 sēdekļu koncepciju (Sport Turismo). Bāzes līmeni veido Panamera 4 E-Hybrid modeļi ar 340 kW (462 Zs) jaudīgu motoru, kas nodrošinās elpu aizraujošu braukšanas pieredzi. Tālāk dodamies pie jaunpienācējiem Panamera hibrīdu ģimenē – Panamera 4S E-Hybrid modeļi ir vēl iespaidīgāki ar 560 zirgspēku jaudīgiem motoriem, veiksmīgi apvienojot eleganci un ātrumu. Turklāt īsteniem Porsche entuziastiem ir pieejami Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid modeļi ar 700 Zs dzinējiem.

Kā Porsche hibrīdi atšķiras no Porsche elektroauto?

Līdzās Panamera un Cayenne hibrīda modeļiem, Porsche piedāvā Taycan modeļus ar pilnībā elektrisko piedziņu. Elektriskais Taycan ir četru durvju sporta sedans, kas apvieno Porsche raksturīgo veiktspēju, gaumi un komfortu. Ar vienu uzlādi elektriskie Taycan modeļi spēj mērot līdz pat 512 kilometru lielu attālumu, turklāt ātrās uzlādes stacija ļauj uzlādēt elektrisko Taycan līdz 80% nieka 22 minūtēs un 30 sekundēs. Jāpiemin, ka pilnībā elektriskie Porsche modeļi var sasniegt elpu aizraujošu ātrumu līdz 260 km/h.

Kā Porsche hibrīdauto atšķiras no pilnībā elektriskajiem Porsche modeļiem? Porsche hibrīda modeļiem kā Panamera un Cayenne ir ne tikai elektromotors, bet arī iekšdezes dzinējs. Porsche hibrīdi vidēji ar elektromotoru var nobraukt 40–50 km, un pārējo distanci “piepalīdz” veikt tradicionālais iekšdedzes dzinējs. Tas nozīmē to, ka Porsche hibrīdi izmanto abu motoru priekšrocības, būtiski samazinot izmešus un degviela patēriņu. Salīdzinot ar elektroauto, ar hirbīdu vienmēr varēsi piestāt degvielas uzpildes stacijā un izmantot iekšdedzes motoru, ja gadījumā izlādēsies mašīnas akumulators. Tieši tāpēc vairāki cilvēki dod priekšroku hibrīdauto praktiskuma dēļ.

Kāpēc izvēlēties tieši Porsche hibrīdu?

Porsche ir pieredzējis autoražotājs ar vairāk nekā 90 gadu pieredzi ražojot elegantus un jaudīgus auto. Porsche izstrādā katru auto līdz perfekcijai, un Porsche hibrīdauto nav izņēmumi, nodrošinot nepārspējamu jaudu, elegantu dizainu un augstu degvielas ekonomiju. Gan jauni Porsche hibrīdi, gan mazlietoti hibrīdauto no oficiālā dīlera ir vērtīgs ieguldījums, kas padarīs ikvienu braucienu īpašu. Ieskaties Porsche.lv un uzzini vairāk par Porsche hibrīdauto un elektroauto sniegtajām priekšrocībām!

 

 
Visi komentāri
 
0pis 14.maijs 2023 15:09
0 0 Atbildēt

Ome saka, lai tie porši iet (brauc) dillēs. Viņai patīkot mūsu Dasteris, kas iet garām aužiem un vēl padod tiem ziņu ar dūmu mutulīti, sak, še tev piektais gredzens. Man gan šķiet ka apsmiet auzēdājus ir mazliet nepieklājīgi, cilvēki tak nav vainīgi ka ir situācijas ķīlnieki.

Bet ja paņemsim kādu poršu uz izbrīnu un apsteigsim plūsmā lavierējot - redzēs dūmiņu ka nmetās!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 2

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti