Pasaules vieglatlētikas superzvaigzne dalās ar noderīgākajām viedpulksteņu funkcijām 1

 
Huawei | 13.jūlijs 2023 10:36

Huawei Watch 4 sērija ir jaunas viedās valkājamās ierīces, kas ir aprīkotas ar jau iemīļotajām Huawei tehnoloģijām un inovācijām un vēl vairāk koncentrējas uz veselības pārvaldības funkcijām.

Pateicoties Huawei septiņu punktu vienas minūtes veselības pārskatam, rūpēties par savu veselību ir iespējams ar vienu pieskārienu un ierīces lietotāji var pārvaldīt savu veselību gaumīgi, neuztraucoties par tās nolietojumu aktīvas dienas laikā. Lai sniegtu ieskatu, kā jaunie pulksteņi var kļūt par izciliem viedajiem asistentiem, daudzkārtējais olimpisko spēļu un pasaules čempionātu zelta medaļu ieguvējs vieglatlēts sers Mo Farahs (Mo Farah) dalās savās mīļākajās viedpulksteņa funkcijās.

Foto: Publicitātes attēls

Funkcijas ikkatram dzīves aspektam

Sers Mo Farahs ir ļoti veiksmīgs britu sportists un viens no pasaules izcilākajiem garo distanču skrējējiem, taču savus panākumus nebūt nav guvis viegli. Viņš iedziļinās savu valkājamo ierīču sniegto funkciju klāstā, lai palielinātu treniņu iespējas un pilnībā izmantotu ne tikai savu potenciālu, bet arī viedpulksteņa.

“Jaunais Huawei Watch 4 Pro ir vēl viens uzvarētājs. Man patīk šīs ierīces augstākās kvalitātes titāna apdare un ekrāns, kas ir gluži kā no citas pasaules – ar safīra stiklu, kas nodrošina neticamu izturību treniņu laikā! Un, lai gan lielākā daļa cilvēku domā, ka mani un manu treneri interesē tikai skriešanas parametru uzraudzība, patiesībā vispārējie veselības rādītāji ir svarīgi, lai palīdzētu analizēt, kāds ir mans sniegums katra treniņa laikā. Tāpēc jaunais Huawei viedpulkstenis ar vienas pogas funkciju veselības stāvokļa pārskatīšanai ļauj šo informāciju ļoti viegli iegūt. Man tas patīk!” norāda vieglatlētikas superzvaigzne.

Huawei Watch 4 Pro ir aprīkots ar titāna korpusu, kas nodrošina augstākās klases materiālu sajūtu un izturību. Pulksteņa ciparnīca ir pārklāta ar sfērisko safīra stiklu, kas ir izturīgs pret skrāpējumiem, tādējādi saglabājot ierīces izskatu gluži kā jaunu vēl ilgstoši. Jaunajam viedpulkstenim ir melns nerūsējošā tērauda korpuss ar 3D izliektu stiklu, kas rada elegantu un futūristisku izskatu. Pulksteņa ciparnīcas ir iedvesmotas no mēness un sešām dažādām planētām, atspoguļojot sērijas kopējo vadmotīvu. Ar šīm inovatīvajām dizaina iezīmēm un augstas kvalitātes materiāliem jaunā Huawei viedpulksteņu sērija ir netipisks pienesums jau esošajam viedpulksteņu piedāvājumam un pārsteigs ikkatru ierīces valkātāju.

Viss vienā: personīgais veselības asistents un fitnesa treneris

Maratona skriešanai nepieciešama izturība, apņēmība, disciplīna un gudras stratēģijas, ko var iegūt tikai ar konsekventiem treniņiem. Sers Mo Farahs uzskata, ka maratoni ir visaugstākais izturības pārbaudījums, un ir trenējies, jau ilgstoši izmantojot dažādas Huawei viedās valkājamās ierīces, lai sasniegtu savus mērķus.

“Pateicoties tādām veselības pārvaldības funkcijām kā precīzi sirdsdarbības rādījumi, elektrokardiogramma (EKG), skābekļa līmeņa asinīs (SpO2) mērījumi un miega monitorings, ar jaunāko Huawei Watch 4 Pro viedpulksteni es varu aktīvi sekot līdzi savam ķermeņa stāvoklim visas dienas garumā neatkarīgi no tā, vai atpūšos pēc darbīgas dienas vai aktīva treniņa laikā. Funkcijas Health Glance un Health Trends arī ir ļoti ērtas ikdienas lietošanā, jo nodrošina viegli saprotamu novērtējumu pārskatu, tādējādi atvieglojot veselības datu izvērtēšanu jebkuram ierīces valkātājam,” norāda sportists.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Davidich 13.jūlijs 2023 15:19
2 2 Atbildēt

Pilni kapi ar šitādiem te viedpulksteņu pašpisējiem, pardon, pašdakertiem. Aiznes viņu uz verifikāciju, redzēsi savus precīzos rādījumus...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Škoda paziņo uzlādējamā hibrīda Kodiaq iV cenu

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda atklājis savā modeļu klāstā pirmā uzlādējamā hibrīda cenu. Kodiaq iV Vācijas tirgū Selection komplektācijā maksās 48 530 eiro . Lasīt vairāk

 

Brauc trīs promiļu reibumā: policija aiztur smagi iereibušus kravas auto un elektrovelosipēda vadītājus

Uz Jelgavas šosejas aiztur kravas automašīnas vadītāju trīs promiļu reibumā, bet Imantā policijai nācās aizturēt vīrieti, kurš šādā reibumā brauca ar elektrovelosipēdu. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 2

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti