Turpmāk jaunu Audi var nopirkt jaunajā autosalona Kārļa Ulmaņa gatvē; atklāšanas pasākums (+ FOTO) 15

 
iAuto.lv | 8.februāris 2024 11:49

Pagājušajā piektdienā tika atklāts “Moller Auto” jaunais Audi centrs, kas atrodas Kārļa Ulmaņa gatvē 115. Tās ir lielākais un ilgtspējīgākais Audi dīleru centrs Baltijā un tagad arī vienīgais jaunu Audi markas automašīnu salons Latvijā. Centra atklāšanas dienā notika arī labdarības koncerts “Brīvi (no)dzīvot”, "Moller Auto" uzsākot sadarbību ar labdarības organizāciju “Hospiss LV”.

VIDEO ieskats atklāšanas pasākumā un autoservisā:

Jaunā salona izveidē ir ieguldīti 15 miljoni eiro, un tā mērķis ir kļūt par t.s. “vienas pieturas” dīleru centru, kurā klientiem vienuviet būs iespējams saņemt plašu pakalpojuma spektru. Tie būs jaunu un lietotu auto tirdzniecība, serviss, finansēšana un auto abonēšana. Ir iecere ieviest arī klientu lojalitātes programmu, kā arī pakāpeniski atvērt publiski pieejamu auto uzlādes parku ar 65 lādēšanas stacijām, tai skaitā arī lieljaudas stacijas.

18 automobiļu pacēlāji Foto: iAuto.lv

Riepu maiņa un balansēšana Foto: iAuto.lv

Atklājot jauno dīleru centru, mediju pārstāvjiem un viesiem tika izrādītas jaunās tirdzniecības, servisa un administratīvās telpas. Īpaši tika uzsvērts tas, ka jaunā ēka būvēta pēc augstiem ilgtspējas standartiem energoefektivitātes ziņā. Šobrīd tā ir A+ kategorijas ēka, bet drīzumā uz ēkas tiks uzstādīti saules paneļi, to padarot jau par A++ kategorijas ēku. Īpaši interesanta bija servisa zonas apskate. Tur uzstādīti 18 moderni aprīkoti pacēlāji, ir vairākas vietas auto mazgāšanai un pulēšanai. Savukārt Audi centra direktors Gatis Balgalvis demonstrēja robotizētu rezerves daļu noliktavu, kur iekārta automātiski atrod un sagādā nepieciešamo detaļu. 

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Jautājām par to, vai ar vienu auto centru iepriekšējo divu vietā varēs nodrošināt pietiekošu servisa un klientu apkalpošanas kapacitāti. “Moller Auto” uzņēmumu grupas izpilddirektore Baltijā Izīda Gerkena skaidroja, ka papildus jaunajam dīleru centram Audi markas automobiļu autorizētus remontus un apkopes tagad varēs veikt arī “Moller Auto” salonā Krasta ielā. Līdz ar to servisa potenciāls esot par 20% lielāks. “Turklāt mainās klientu paradumi. Auto pircēji paši iepriekš iepazīstas ar automobiļiem un to piedāvājumu internetā, aktīvi izmanto koplietošanas platformās pieejamās mašīnas, lai tos izmēģinātu. Un, pēc tam, atnākot uz autosalonu, viņi jau precīzi zina, ko vēlas, stāsta Izīda Gerkena. Viņa arī piebilst, ka tas mainījis arī pārdošanas procesu, lielu uzsvaru liekot uz interneta vidi. ”Ja kādreiz klients ieradās salonā apmēram 7 reizes pirms auto pirkšanas, tad šodien tās ir labi ja divas reizes,” piebilst Izīda Gerkena.

Izīda Gerkena arī atklāja, ka ar jaunā dīleru centra izveidošanu tiek attīstīts arī lietotu auto tirdzniecības virziens. “Jau šobrīd ir izveidots apmēram 100 automašīnu liels tirdzniecības laukums, kurā atrodami dažādu marku automobiļi. Turklāt “Moller Auto” plāno nodrošināt pēcgarantijas apkopes un remontus arī citu zīmolu mašīnām,” pauž I.Gerkena.

“Moller Auto” jaunā Audi salona atklāšanas ceremonijā piedalījās arī Tore Nilsens Brens (Tore Nielsen Breen), Moller Baltic Import un Moller Auto Baltic valdes priekšsēdētājs, Moller Mobility Group viens no īpašniekiem Jons Mortens Mollers (Jon Morten Moller), kā arī Moller Mobility Group izpilddirektors Peters Helmans (Petter Hellman). Audi AG pārstāvis Ulfs Dirkesmans (UIf Dirkesmann), apsveicot ar jaunā dīleru centra atklāšanu, nedaudz ieskicēja Audi markas globālos plānus. Audi nākamo 2 gadu laikā pilnībā atjaunos modeļu klāstu, savukārt jauno Q6 modeli Latvijā varam gaidīt šīs vasaras otrajā pusē, bet A6 e-tron modeli nākamā gada sākumā. 

Tore Nilsens Brens (Tore Nielsen Breen), Moller Baltic Import un Moller Auto Baltic valdes priekšsēdētājs Foto: iAuto.lv

Audi AG pārstāvis Ulfs Dirkesmans (UIf Dirkesmann) Foto: iAuto.lv

Moller Mobility Group izpilddirektors Peters Helmans (Petter Hellman) Foto: iAuto.lv

Vidū Moller Mobility Group viens no īpašniekiem Jons Mortens Mollers (Jon Morten Moller) Foto: iAuto.lv

Runājot par populārākajiem jauniem Audi modeļiem Latvijā, Gatis Balgalvis stāstīja, ka pagājušajā gadā tas bija Audi Q7, bet šogad tas varētu būt Q5. Elektriskie automobiļi pērn sastādīja 14% no visiem pārdotajiem Audi modeļiem. Taču par spīti pieprasījumam, tirgotājiem ir jārēķinās arī ar kvotām - konkrētu automašīnu skaitu, ko paredzēts tirgot reģionā. Joprojām ir jūtama arī inerce pēc pandēmijas un kara ietekme uz auto ražošanu, kā dēļ kavējas dažādu komponenšu ražošana un līdz ar to arī automašīnu piegāde. Situācija ir uzlabojusies, bet ar 6 mēnešiem jārēķinās, lai tiktu pie jauna auto. Uzreiz pieejami ir noliktavas auto iepriekš sagatavotās komplektācijās.

Audi centra direktors Gatis Balgalvis Foto: iAuto.lv

Vienlaikus ar jaunā centra atklāšanu, “Moller Auto” ziedoja 10 000 eiro labdarības organizācijai “Hospiss LV” ar mērķi palīdzēt nedziedināmi slimu cilvēku aprūpei, kas tiks izmantoti gan cieņpilnas hospisa aprūpes nodrošināšanai tiem, kas dažādu iemeslu dēļ nevar saņemt jauno valsts apmaksāto pakalpojumu, gan citiem labdarības projektiem, kas vērsti uz mirstošu pacientu vajadzībā.

 

“Moller Auto” jaunais Audi centrs K.Ulmaņa gatvē Foto: iAuto.lv

“Moller Auto” jaunais Audi centrs K.Ulmaņa gatvē Foto: iAuto.lv

“Moller Auto” jaunais Audi centrs K.Ulmaņa gatvē Foto: iAuto.lv

Rezerves daļu noliktava Foto: iAuto.lv

Rezerves daļu noliktavas tornis Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

4 automobiļu mazgāšanas zona Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

“Moller Auto” uzņēmumu grupas izpilddirektore Baltijā Izīda Gerkena Foto: iAuto.lv

Svinīgā “Moller Auto” jaunā Audi centra atklāšana Foto: iAuto.lv

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iAuto 8.februāris 2024 14:34
3 0 Atbildēt

Mežciemā paliek lietoto auto pārdošana un par servisu tagad uz sitienu nepateikšu! 

Jauni Audi turpmāk tikai Ulmaņa gatvē.

650 8.februāris 2024 14:54
2 0 Atbildēt

Vai Audi arī jaunajā salonā turpinās tirgot mašīnas, kas aprīkotas ar (pasaulē Zaļāko, ekonomiskāko, lietotājiem draudzīgi eko loģiski vis vis uzticamāko..) Tdi tehnoloģiju? 

Arī lietotās Tdi, kuras savulaik plaši tirgojot kā Jaunas (gadu desmitu garā laika periodā!) ši pats 100% elektrificētais dīleris nopelnīja līdzekļus šis 15milj vērtās būves tapšanai?

Kā ar komentāriem/Par! TO, ka vajadzētu tos tur nevainīgi nelaimīgos Tdi lietotājus tagad nu vismaz kaut kādīgi atbalstīt ar kādu pušplēstu uzmudrinošu vārdu- sak, mēs, ražotāji un dīleri, esam jo proām kopā ar jums, risināsim "mūsu" kopējās problēmas, lai Ļaunais latviešu CSSD tagad neatņem 2025g 1jā jānvārī jums jūsu beidzamos Tdi nabagu pārvietošanās līdzekļus.Nee, neviena paša ne pat ne pusvārda glumekļa komentāra, čušš!

650 8.februāris 2024 15:54
1 0 Atbildēt

Nene, man nekas nav, esmu gatavs gan upurēt (utilizēt), gan arī vienkārši mierīgi aizbraukt (pie lohiem) uz TA.Bet šharlatāni lai tik tūrpina celt šo ažiotāžu.Tur skaidrs, ka NEviens viņus NEkad neaizstāvēs. Nopirki pirms dažiem gadiem no MOllera slaveno Tdi kā "jaunu"- nu ta tagad iebāz viņu kaut sev pašam d/ā.Mauc vispirms pie misstera A-metova, lai izrūna trubu un pec tam pie tā otra šarlatāāna tā CssdTA L-piņa, nokrīti tur ceļos un Lūdz... ;p

Es vispār/Par! TO, lai jebkura esošā Tdi vērtība tagad nokristu līdz nullei vai pat līdz mīnusiem par piespiedu utilizāciju.Jo TAD (un tikai TĀ) mēs beidzooot nonāksim līdz tā dēvētajai Patiesībai- kad tāds te Mollers varēs tirgot TIKAI jaunu (jaunāko) un nedrīkstēs pieņemt "trade-inā" no klienta viņa esošo dažus gadus veco (labi teicami saglabāto) Tdi.Redzēsim, cik viņam būs (atlikušo) klientu.

Ka nebūs tā, ka pa sētas durīm tirgosim pa dārgu naudu tos pašus vecos tdi , taču massu infolīdzekļos sludināsim bezizeju un bezcerību viņu īpašniekiem un zākāsim viņus par lohiem un nabagiem un passaules bendētājiem.

Kad privāts brauc ar Tdi, tas ir lohs un mašina ir hlams, taču Tikko viņš atdod to pašu savu to hlamu tālākpārdošanai uz Molleru vai Wessu, tā uzreizi tas hlams kļūst par itin svaigi labu un/vai "vēl Daudzus Gādus" uzticami kalpot gatavu.Jā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 2

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti